IRC-Galleria

So ny ohi!Sunnuntai 04.09.2011 14:06

Kiitos kaikille keiden seurassa hääräsin eilen, lauantaina Traconissa, ja muillekin hyypille ~!

Mie tosiaan hääräsin Venäjänä ja pyörin enimmillään Hetalia-porukoissa ja samalla kuvailtiin musavideota med eräät Saksa ja Enkku, joten jossain vaiheessa tuleepi jonnekin päin nettiä kyseinen musavideo, 'vähän' blooperseja ja bäkkärin takana-videoita >D Joten pysykää kanavalla, jos kiinnostaa ~

Mutta tosiaan, oli ihunaa, ja olisin halunnut jäädä toiseksikin päiväksi, mutta kiitos ärsyttävien vanhempien - etenkin äidin - en päässyt molemmille päiville.

Toinen ärsyttävä asia oli se eilen, että ei päästy katsomaan Hopeanuoli!Musikaalia siskoni kanssa (VITTU), koska paikat oli jo menneet.

Kolmas taas on se, että en perkele tajunnut, että se fandubpaja alkoi sittenkin ysiltä! Olisin mennyt perkele vetämään sen tunnin ajalta sinne muun dubbitiimin kanssa jtn, mutta ihan sama ..

Ja neljäs. Tänään. Nyt. Meni. Tai on menossa. Nortikka Se elokuva.. VITTU.

Mutta jos nuo jutut tulee nettiin, tai toisiin tapahtumiin, joihin pääsen, niin hyvä. Sitten olen vähän iloisempi. Mutta jöy.

Eilinen meni siis hetalistien kanssa örveltämisessä ja kyllä. Mun siskolla on edelleen kengän kanssa ongelmia. Älkää kysykö. Oltiin vähän hihhuleina illasta, kun kuvattiin sitä musavideota Saksan, Enkun ja siskoni kanssa. Ja mulla jäi vähän levy päälle. Ja löydettiin yhteinen sävel Saksan kanssa ja Enkku vaa tuijotti. MMM-M. Meillä oli hauskaa. Ja nyt jalkani on rakoilla. Oli jo kyllä eilen puolilta päivin, kiitos liian pienten saappaideni, joilla hihhuloin lähes koko päivän. Ja valloitin päiväksi Kanadankin. Enkö ookki saavuttanu paljon? Heti aamupäivästä, ennen kello 12 olin onnistunut tosiaan valloittamaan sen, ja sain hänestä lemmikkini ~ Tänään Ranska saa tosin leikkiä Kanadan (kenen?) kanssa ~ Mutta jeps.

Jos ei tosiaan kiinnosta, älkää lukeko. Mie olen vaan nyt vähän väsyny, mutta btw ~

Kiitos kaikille mursuille, nähdään taas joskus ~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.