IRC-Galleria

JaniR

JaniR

Vuokko-Jasmiina <3 [samaa paskaa eripäivänä, tässäkää yhteisöpalvelussa ei ole mitään järkeä]

NÖRTTITiistai 13.01.2009 00:42

Nörtti (Homo datus) on yksi ihmiskunnan evoluution mahdollisista seuraavista tasoista. Kun toinen vaihtoehto olisi energiapohjainen valo-olento, ihmiskunnan valinta on helppo. Tosin tutkijoiden mukaan on vielä epäselvää, pystyykö nörttien laji sosiaalisen rajoittuvuuden sekä kovin yksipuolisen sukupuolijakauman vuoksi lisääntymään. Osa nykyihmisistä on silti niin onnekkaita, että syntyy suoraan nörtiksi, meidän muiden on uurastettava päästäksemme samaan.

Nörtin ja tavallisen ihmisen ero ei ole suuri, usein vain parin Coca-cola-korin päiväkulutuksen verran. Tavallisen ihmisen vehkeet ovat monta tuumaa nörtin vehkeitä pienemmät, ja lisäksi nörtti on vehkeidensä käytössä yleensä todella taitava. Tämä on pääsyy tavallisen ihmisen kateudelle, mitä lisää entisestään se, jos nörtin vehkeet ovat HD-valmiita.

Nörttien sanavarastoon kuuluvat lol, n00b, wtf, OMG ja joukko muita tietotekniikkajargonin keskeisiä ilmauksia. Puhe-elimet ovat tietyiltä osin surkastuneet ja kykenevät tuottamaan ainoastaan alkukantaisia karjaisuja. Näitä käytetään, kun nörtti tulee ammutuksi, ampuu jonkun toisen tai kun peli kaatuu. Peräkammareissa reviiriä pitävä nörttipolvi pystyy lisäksi muotoilemaan fraasin ”Millo on ruokaa?” Tämä on kasvattanut nörttien eliniänodotetta reippaasti. Keskiverto nörtti asustaa yleensä äidin kanssa vielä 70-vuotiaanakin pienessä yhdentoista neliön yksiössä.

Miespuolisiin nörtteihin on sisäänrakennettu kyky löytää naisseuraa milloin vain. He pystyvät käskyttämään naissukupuolen edustajia tahtonsa mukaan korkeiden kognitiivisten kykyjensä (play, pause, stop) avulla. Ainoa este nörttien maailmanvalloitukseen on enemmissä määrin ilmenevä sosiaalinen taidottomuus ja suorastaan sairaalloinen ujous. Ajattele nyt maailmanvaltiasta, joka punastuisi nähdessään toisen ihmisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.