IRC-Galleria

JannWilde

JannWilde

www.jannwilde.com

Uutta levyä ja kujetta!Perjantai 26.03.2010 13:53

Hai!

Se on taas kevät pyörähtämässä käyntiin ja on jälleen aika kääntää uusia lehtiä! Ainakin kuvainnollisesti! Kevään merkki on myös uuden levyn saapuminen kauppoihin! Albumiin kiteytyykin sopivasti kevään uudestisyntymisen tunnelmaa, sillä vielä muutama kuukausi sitten pelkkä harmiton ajatus tekaista soololevy saavuttikin lopulta täysipainoisen albumin mitat ja julkaisun ihan oikeana CD-levynä! Vanha viisaus pitää paikkansa: Pienistä puroista kasvaa joki. Tai veri on vettä sakeampaa, koska sehän on.

Mitäpäs tuosta albumista uskaltaisin kertoa jo tässä vaiheessa? No, ainakin sen että aivan näillä näppäimillä siitä irroitetaan ensimmäiset singlet radioille: Last Saturday In Gaza ja Wendy! Tuplasinkku siis! Yksi biisi ei kuitenkaan kerro albumista ikinä tarpeeksi. Tässä tapauksessa ei ehkä kaksikaan, mutta ainakin antaa osviittaa että kyseessä on monipuolinen paketti! Last Saturday In Gazan musiikkivideo on juuri kirjoitushetkellä leikkauksessa! Wendyn video jo käsikirjoituksessa!

Levyllä on mukana liuta hyviä soittajia! Pyysin vanhan kaverini Johanneksen hoitelemaan rumpujuttuja. Soittelin Johanneksen kanssa paljon joitakin vuosia sitten Järvenpäässä ja Riihimäellä bändeissä nimeltä Blackpool ja Saville. Oli ilo huomata että vanha rytmiryhmä toimi edelleen hienosti. Oli helppo tarttua bassoon kun tiesin Johanneksen naamasta minkälainen filli tulee milloinkin! Kitaraosuudet hoiti tietenkin Robin, joka soitti ne jälleen vasenkätisesti vaikka onkin oikeakätinen (vapaa lainaus Robbarilta). Alunperin pohdin josko tohtisin itsekin sähkökitaraa sekaan räväyttää, mutta kun Robin pääsee vauhtiin niin ei sitä voi pysäyttää. Eikä sitä saa pysäyttää! Lopulta nojailin plektraan akustisten kitaroiden osalta ja vikaan biisin taistelin maailman tönköimmän slide-soolon. Kaide taas oli luonnollinen valinta koskettimien ja taustalaulujen suhteen. Hän purkittikin kaikki osuutensa nauhalle parissa päivässä heitellen tukkaa taakse ja huudelleen soulin kielellä. Kaide on Kaide. Pirun kova laulaja kyllä. Toivottavasti joskus kuullaan Kaiden oma sooloalbumi! Näiden edellämainittujen herrojen lisäksi levyllä vierailee Antti (Volter-yhtyeestä), Tender ja Dean, joka auttoi myös tuotannossa ja äänittämisessä, sekä Atheos joka hoiti masteroinnin.

Moni on kysellyt että mitäs ihmettä The Velvet Beat-jutulle sitten tapahtui? Ei sille mitään ole tapahtunut. Ei yhtikäs mitään. Viime vuonna pyöriessämme uuden materiaalin kimpussa etsimme uusia vaihtoehtoja toteuttaa itseämme. Aikataulut olivat levällään ja jouduimme taistelemaan kaikenmaailman tuulimyllyjä vasten turhautuneena. Eräskin näistä tuulimyllyistä tuntuu edelleenkin musiikin sijasta keskittyvän enemmän esimerkiksi siltojen räjäyttämiseen ja muuhun huuhaaseen. Soololevyn tekoprosessi tuli ikään kuin irtiottona, jotta pystyi taas keskittymään siihen olennaiseen eli musiikkiin. The Velvet Beat-nimeen voi kuitenkin törmätä levyn kansilehtisessä, sillä se toimii levymerkkinä muiden virallisten logojen seassa!

Juuri par'aikaa hiomme keikkasettiä kasaan jätkien kera. Livenä lauteille astuu tuttu kokoonpano Robin, Kaide, Tender ja Atheos. Seassa on uusia soololevyn biisejä, sekä tukku vanhoja renkutuksia Tokio Okeilta ja Neon City Rockersilta. Kolmen levyn materiaalista saakin jo aika mehukkaasti svengaavan (kuten eräs täti sanoi) setin aikaiseksi! Odotan innolla tulevia keikkoja! Nähdään!

Jann
xx

Tuplasinkku Last Saturday In Gaza/Wendy tulossa 7.4.2010! Niitä voi
kuunnella sitten osoitteessa http://www.myspace.com/jannwilde!

Don't Play With The Flame On Your Hand kaupoissa 5.5.2010! Tilaa omasi ennakkoon CDON.comista! http://cdon.fi/musiikki/jann_wilde/don%27t_play_with_the_flame_on_your_hand-8564621

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.