IRC-Galleria

Jaraid

Jaraid

loves ninjatyttö<3

Selaa blogimerkintöjä

Kähvelsin Wildilta! <33Torstai 03.05.2007 23:00

- Keneltä haluaisit pyytää anteeksi ja miksi? – Kaikilta, joita kohtaan oon joskus ollut ilkeä ja ajattelematon. En ole koskaan tarkoittanut kenellekään mitään pahaa. Tekoja ei saa tekemättömiksi, mutta anteeksi voi aina pyytää, joten, Anteeksi!

- Mikä saa sinut raivostumaan? – Monikin asia, mutta esimerkiksi se, kun ihmiset eivät arvosta itseään, eivätkä muita, sellaisina, kuin he ovat. Jokainen täällä on erilainen ja erilaisuus on vain hyvästä.

- Oletko ikinä lyönyt ketään? – Ensin tuli mieleen sanoa, että joo, NHL-pelaajaa, mutta tässä ei kaiketi sitä haeta takaa. Kyllä.. Minut yritettiin ryöstää muutama vuosi sitten ja löin sitten. Jälkikäteen ajateltuna, siinä olisi voinut käydä minulle hullustikin.

- Oletko mustasukkainen? – Joissain(ja useimmiten myös aivan turhissa)asioissa, mutta yritän peittää sen mahdollisuuksieni mukaan.

- Oletko ikinä toivonut kenenkään kuolemaa? – En tosissani. Vaikka ihminen tekisi mitä, ei mielestäni ole oikein tappaa ketään. Aina voi parantaa tapansa, se on itsestään kiinni. Ennen ajattelin, että silmä silmästä, henki hengestä.. Ei sen niin pitäisi kuitenkaan mennä!

- Oletko ollut putkassa tai vastustanut virkavaltaa? – En koskaan.

- Mitä tai ketä vihaat? –En vihaa ketään, en vain pidä kaikista ihmisistä. Toisen asian mainitsinkin jo aikaisemmin.

- Oletko ikinä syyllistynyt rikokseen? – Useaankin. Joistain olen kiinnikin jäänyt, mutta en niin vakavia rikkeitä ole koskaan tehnyt, että niistä olisi aiheutunut suuria seurauksia.

- Paljonko sinulle pitäsi maksaa alastiposeeraamisesta? – Poseeraisin alasti ainoastaan hyvän asian puolesta. Tuolloin summan täytyy olla suuri, sillä parilla eurolla ei kehitysmaiden tilannetta parempaan suuntaan saada.

- Itsekkäin tekosi? – Mielestäni olen harvoin itsekäs. Ajattelen yleensä muita ja olen valmis uhraamaan muiden vuoksi omia etujani. On toki itsekästä syödä äidin tai muiden karkit.

HIMO:

- Missä kulkee pettämisen raja? – Suutelemisessa kutakuinkin.

- Oletko himoinnut kaverin kumppania? – En. Toisen omaa pitää kunnioittaa sen verran, että pitää omat himot kurissa.

- Oletko herännyt väärästä sängystä? – En.

- Mitä himoitset? – Karkkia ja omaa rakastani. ;)

- Oletko laittanut ilmoitusta deittipalstalle? – Itse asiassa olen. Sen kautta löysin itselleni hyvän ystävän. :)

- Mitä mieltä olet yhden illan jutuista? – En suosittele kenellekään. Jutuissa täytyy olla aitoa tunnetta. Ja noissa yhden illan jutuissa on alkoholilla 98% tapauksista osuutta. Ei hyvä!

- Millon joit ensimmäisen kerran alkoholia ja millainen kokemus oli? – 14- vuotiaana Unkarissa jalkapalloturnauksessa. Ei sitä silloin ajatellut typeränä tekona, mutta näin jälkikäteen kadun tietenkin.

- Kuinka monta kertaa päivässä katsot peiliin? – En kovin montaa.. Yleensä vain naamaa ajaessani. Tukka on yleensä ihan sitämitäsattuu, kun lähden kotoa.

- Mitä mieltä olet plastiikkakirurgista? – Esim. rintasyövän vuoksi tuen, tottakai. Muuten en.

- Mitä teet kotona kun kukaan ei näe? – Olen koneella, katson televisiota, luen. Eli en mitään salaista. Voisi melkein olla kamerakin 24/7. Tylsää katsottavaa tosin voisi olla, kun ei mitään jännittävää tapahdu.

- Teko, jota kadut? – Wanhojen päivää. En edelleenkään tiedä, mitä olen tehnyt/sanonut. Mutta se on ollut elämäni suurin virhe.

- Oletko lukenut toisen päiväkirjaa? – Olen, joskus luvan kanssa, joskus ilman. Tosin aika kuivaa luettavaa. Mitään jännää en ole saanut selville.

- Mitä teet jos kuulet ystäväsi kumppanin pettävän häntä? - Aika nopeasti menisin vähän jututtamaan tätä pettäjää, mielellään myös tätä kumppania, jonka kanssa pettäminen tapahtui. Kaikissa tilanteissa kertoisin ystävälleni asiasta.

- Teko jota et uskaltanut tunnustaa äidillesi kuin vasta vanhempana? – Ei ole mitään sellaista.

- Kutsuisitko hautajaisiin sen henkilön, joka on eniten vaikuttanut elämääsi? – Ne henkilöt, joiden toivoisin olevan paikalla, tietävät varmasti sen.

- Soittaisitko häissäsi kappaletta, jota viimeisimpänä kuuntelit? –Voisin soittaakin, kun naisenikin pitää siitä! =)

- Harrastaisitko seksiä sen henkilön kanssa, ketä suutelit viimeisimpänä? – ;)

- Menisitkö naimisiin sen henkilön kanssa, ketä ajattelit ensimmäisenä herätessäsi tänään? – Todellakin!

- Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi? – Saatan kertoakin.

- Muuttaisitko asumaan maahan, jossa kävit viimeksi? – Ei Viro niin hieno paikka ole. En halua asua missään muualla, kuin Suomessa.

- Söisitkö koko loppuelämäsi ruokaa, mitä viimeisimpänä söit? – Lohilaatikkoa.. En.

- Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeisimpänä lauloit? – Toki voisin laulaa.

- Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit? – En. Mä en halua lyödä ketään!

- Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit? – Juuh. <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.