IRC-Galleria

-Lukioon pääsy varmistettu-Tiistai 20.06.2006 02:34

oli kuuma maanantai päivä ja jatta ja johanna päätti kävellä kaarinaan viemään mun todistusta, sinne on jonkun verran matkaa, mut ei se ALUKS haitannu.. oltiin sitte ihan läkähdyksissä ku oltiin perillä, misään ei ollu yhtään varjoa..
sain sitte sen torkan vietyy. mua ennen oli joku poika sil tais olla jtn häikkää josain, mitä nyt vähän kuuntelin. Sain selville että oon sitte D luokalla :)
tämän jälkeen oli pakko saada jtn juotavaa.. ekaks mentiin lidlii mut ei siel ollu mtn sopivaa juotavaa meille, mentiin sitte kaarinan centerii ja ostettiin sielt kunnon smurffi limppaa =D. sen jälkee soiteltiin tai lähinnä mä, jos joku ois voinu tulla hakee meidät, mut ei kukaan vastannu =/ .. sit alko tuskallinen koti matka.. mentiin täl kertaa jtn johannan reittiä, onneks siel oli varjoo.. ja jalatki on nyt vaan entistä huonommassa kunnossa =/ ...
ja ku ois pitäny jassen peliinki keittää kahvia, mut enpähän ollu kotona, mitenköhän niil mahtokaan käydä sitte . =/ .. kahville siis ei sille pelille, mut viime kerral mun kahvia oltiin kehuttu .. mut joo loppujen lopuks matka meni hyvin, mut päätettiin ettei liikuta viikkoon :)
Mä paloin =/ ja pahasti .. //

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.