IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -


♥suudelma vatsaan
"harrastetaan seksiä"
♥suudelma otsalle----"olet ikuisesti minun"
♥suudelma korvaan---"olen kiimainen"
♥suudelma poskelle---"olemme kavereita"
♥suudelma käteen---"palvon sinua"
♥suudelma kaulalle---"me kuulumme yhteen"
♥suudelma olkapäälle---"haluan sinut"
♥suudelma huulille---"rakastan sinua" tai "haluan sinut"
♥pitää kädestä---"voimme oppia rakastamaan toisiamme"

♥läppäistä perseelle---"tuo on minun"
♥leikkiä korvan kanssa---"en voi elää ilman sinua"
♥pidellä tiukasti---"älä päästä irti"
♥katsoa silmiin---"älä päästä irti"
♥leikkiä hiuksilla---"sano että rakastat minua"
♥kädet lanteilla---"rakastan liikaa päästääkseni irti"
♥nauraa vaikka suutelee---"olen täysin rento kanssasi"

♥neuvo♥
♥älä kysy suudelmaa, vaan tee itse.
♥jos ajattelit jotakuta samaan aikaa kun luit tätä,
olet varmasti rakastunut

Jos et kopioi tätä päiväkirjaasi tänään rakkauselämäsi on pilalla.

Ylioppilas 2009Perjantai 15.05.2009 18:38

jes! Tänään varmistus et pääsen ylioppilaaksi ja saan lakin päähäni 30 pv ja sillon sit juhlitaan. Nyt voi vihdoinkin laittaa kutsut postiin, ku en aikasemmin uskaltanu :)

Vihdoinkin!Keskiviikko 13.05.2009 20:41

Noniin, nyt mä oon sit vihdoin parantunut 3 viikon kuumeesta :D Ei sitä olis enää kauan jaksanukkaan. Joka viikko kerran pari lääkärissä ja siltikään ne ei osannu sanoo mikä mulla on vaiks ne otti joka kerta miljoona verikoetta :/ . Ekana mulla oli angiina, sit ne luuli et mul on keuhkokuume, no ei mul sit sitä ollukkaan ja sit ne luuli et mul on joku ihme mykoplasma? tai keuhko klamydia, mikä seki sit ikinä on, mut onneks maanantaina sit VIHDOIN selvis et mul onkin pusutauti. Lääkäreiden tietämättömyyden takia mä söin 2 lääkekuurii turhaan ja nyt kolmas menos. Vituttaa ku meni 3 viikkoo ihan sivusuun ku joutusin makamaan kotona, mut onneks nyt oon terve :D

heh, kauhee valitusvirsi :)

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 16:54

Musta tulee hippi maanantaina :D :D Ei jaksa oottaa :D Maanantaina tulee olemaan todella hauskaa med mirkkunen <3

ylioppilas(ko)Maanantai 30.03.2009 15:04

Sain tänään kuulla et saan luultavimmin enkusta B:n jee, oon ihan tyytyväinen kun oikeesti pelkäsin etten pääsis edes läpi, enkä usko et mun valkolakki on kiinni jostain terveystiedon kokeesta, ku se meni kuitenki ihan hyvin, et täältä tullaan valkolakki :D

[Ei aihetta]Perjantai 27.03.2009 15:51

eikä, nyt mul on vauvakuumeen lisäks hääkuume :D voiko olla totta. Päivisin ku ei oo mitään tekemist ni sitä vaan kattoo telkkarii ja sielt tulee paljon hää ohjelmii, en vaan jaksa odottaa, et pääsen joskus valitsee itelleni sitä unelmien hääpukua :)

Viekää multa telkkari pois tai estäkää mua kattomasta niitä, muuten sekoan :D :D

ajokorttiTorstai 26.03.2009 14:57

noniih, tänään vihdoin hain ajokorttini, nyt ei sit tarvii enää kannella passii jokapaikas, thank god! :D Mut on se vaan niin ruma kuva :s

i´m happyKeskiviikko 25.03.2009 13:49

Psyka lähti M:nä, en olis voinu uskoo et menee noin hyvin varsinki ku 2 esseet tais mennä penkin alle :D

liukasta ajoa :DLauantai 31.01.2009 16:54

Eilen olin sit vihdoinkin liukkaas ajossa, ja oli NIIN kivaa :D En ois uskonu et olis ollu niin hauskaa, mut olipa kumminkin, sinne vois mennä vaiks uudestaan väistelemään niit narun pätkiä xD

[Ei aihetta]Tiistai 06.01.2009 16:51<3

Pidetään huolta siitä, ettei tule naulanreikiä. Lue koko tämä kertomus aina viimeiseen lauseeseen asti.

Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika. Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa. Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni. Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan. Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulanjokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.

Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen voi vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo. Hän sanoi: 'Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanotut sanasi jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin'.
Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat meitä, he lausuvat meille kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä meille.

Osoita ystävillesi, kuinka paljon heistä välität ja lisää tämä päiväkirjaasi.
Suo minulle anteeksi, jos joskus jätin sydämeesi naulan reiän..
<3
« Uudemmat -