IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 15.11.2008 23:39

Se, kenet toivot olevan vierelläsi lopun elämäsi ajan, pidä siitä kiinni, äläkä päästä irti. Kopioi tämä päiväkirjaasi minuutin sisällä, tai se ketä ajattelit tätä lukiessasi löytää toisen, jonka kanssa hän haluaa viettää loppu elämän.

[Ei aihetta]Lauantai 08.11.2008 18:18

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

(Totuus:

Äiti, olen tämän lauseen pisteen kokoinen. Muistutan katkarapua, ja minulla on vähemmän aivosoluja kuin kärpäsellä, eivätkä aistini ole kehittyneet juuri lainkaan.)

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

(Totuus:

Minulla ei ole vielä peukaloa, vain räpylää muistuttavat käsien alut. Jos näkisit minut, olisin noin kahvipavun kokoinen. Alkeellinen tuntoaistini toimii lähinnä suuaukkoni ympärillä, tuskin tiedän onko täällä lämmintä tai mukavaa.)

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

(Totuus: Arvaa mitä äiti, sukupuoleni varmistui jo hedelmöittymisen hetkellä! Kuuloaistini on vielä täysin kehittymätön, enkä todellakaan osaa vielä itkeä.)

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

(Totuus: Liikkeeni ovat spontaaneja, enkä harjoittele tietoisesti mitään - en tiedosta edes olemassaoloani. Reaktiot ulkoisiin ärsykkeisiin ovat refleksiivisiä, eivätkä tietoisesti tuotettuja. Olen pienen pieni robotti, joka on ohjelmoitu toimimaan tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa.)

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

(Totuus: Minä en ole vauva, minä olen sikiö! Lapsi ei ole aikuinen eikä aikuinen ole vanhus. Siemen ei ole kasvi. Maanantai ei ole tiistai. En ajattele, ja minulla ei ole tietoisuutta, joka jäsentäisi tuntemukseni ymmärrettävään muotoon.)

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

(Totuus: Jos olisin tietoinen olemassaolostani, en varmaankaan tahtoisi syntyä, jos en olisi haluttu. Tietoisuuteni ei kuitenkaan ole vielä täysin kehittynyt, joten tuskin tiedostan edes hetkellistä, jäsentymätöntä kipua, jonka abortti aiheuttaa. Jos osaisin, valitsisin mieluummin sekunnin kivun kuin eliniän verran tuskaa. En kuitenkaan osaa. Jäsentynyt aivotoiminta ja kokemus itsensä olemassaolon tiedostamisesta syntyvät minussa vasta paljon myöhemmin.)

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

(Totuus: Jos olen jo nyt Jumalan sylissä, mikseivät muutkin äidit lähetä vauvojaan taivaaseen jo ennen syntymää?)

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.

(Totuus: Aborttia ei tule ottaa kevyesti; se ei ole ehkäisykeino. Kuitenkin jos äidin ja/tai sikiön henki on raskauden takia vaarassa, lapsi syntyisi vaikeasti vammautuneena, tai jos äidin elämäntilanteen takia ei yksinkertaisesti ole mahdollista huolehtia lapsesta, herää kysymys, miksi maailmaan pitäisi saattaa yksi ei-haluttu ihminen lisää kasvattamaan jo nyt liiallista populaatiota entisestään. Onko jokainen sellainen hukattu mahdollisuus, jolloin olisi mahdollista antaa alku uudelle ihmiselämälle, murha? Keskenmeno, masturbointi, ehkäisy, sterilisaatio, abortti, murhia kaikki? Eikö lapsi ole lapsi, vasta kun potentiaalinen lapsi, oli se sitten sikiö tai pelkkä haave tulevan äidin päässä, muuttuu halutuksi ja toivotuksi lapseksi?)

Jos luit loppuun asti..liitä omaan päiväkirjaasi.
Vuonna 2002 amerikkaan muuttanut nuori suomalaistyttö murhattiin raa'asti hänen taloonsa tunkeutuneen murtovarkaan toimesta, kun tyttö oli menossa hakemaan jäätelöä pakastimesta. Murtovaras löi tyttöä muovisella joulupukilla, tunki croissantin tämän korvaan, raiskasi tytön ja laittoi lopulta kuolleeksi luulleensa tytön talon pakastimeen, mutisten hiljaa sanoja "holy fucking santa claus".
Aamulla tytön vanhemmat löysivät kuolleeksi jäätyneen tyttärensä pakastimesta. Pakastimen kannen sisäpuolella oli raapimajälkiä tytön epätoivoisista yrityksistä päästä ulos pakastimesta. Hän oli myös kirjoittanut kanteen sanat "i fucked santa claus"

Nyt kun olet nähnyt, ja toistanut mielessä tytön viimeiset sanat, tulet tapaaman tämän murhatun tytön. Ensi yönä, juuri kun olet nukahtanut, tulet herämään pakastimen hurinaan ja huomaat että huoneessasi oleva peili on täysin huurussa. Kun menet katsomaan peiliä lähempää (älä yritä, teet niin kuitenkin ) huomaat että siihen on kirjoitettu sanat "i fucked holy santa claus" ja näet tytön peilissä. Tämän jälkeen huoneesi lämpötilä laskee miinuksen puolelle, ja kuolet hypotermiaan, kuten tämä pieni tyttö.

Jos kopioit tämän tarinan omaan päiväkirjaasi, tyttö jättää sinut rauhaan, ja pelastut.

Sen lisäksi sinun täytyy lähetättää tämä viesti sähköpostilla 8 ystävällesi, tai muuten koirasi saa maksakirroosin, isoäitisi raiskataan Kanarialla, pillusi muurautuun umpeen/peniksesi tippuu pois (hankaloittaa seksielämääsi huomattavasti), saat joka päivä postissa 2000 muovista joulupukkifiguuria ja et voi enää koskaan syödä keitettyjä kananmunia.


Kannattaa ottaa tämä tarina tosissaan SILLÄ SE ON TOTTA!!!!111 Sinua on varoitettu!!!
Tämä pieni tyttö on ollut todellinen uhka INTERNETIN KÄYTTÄJILLE jo vuodesta 2002!!
Tuhannet MEEDIOT ovat ajan saatossa todenneet tämän viestin sisältävän yliluonnollisia voimia!
ÄLKÄÄ LEIKKIKÖ HENGELLÄNNE!!!!!!


PS.

Jos lähetät tämän viestin eteenpäin puolen tunnin sisällä siitä kun olet saanut sen itse, hyvä onni tulee kulkemaan kanssasi läpi elämän, ja ihastuksesi suutelee sinua tänään klo 22.22

kamalaLauantai 08.11.2008 18:11

Kaksi tyttöä (sisarukset) viettivät rauhallista koti-iltaa dataamalla, kun isä juopotteli. Tytöt aikoivat valvoa koko yön mm. dataamalla, ottamalla valokuvia kännykällä ja katsoen leffoja. n. klo 2:20 tytöt alkoivat ottaa kuvia ja huomasivat joka kuvassa olevan sama hahmo. aluksi he ajattelivat sen olevan vain jokin heijastu, mutta huomasivatkin, että hahmo tuli joka kuvassa koko ajan lähemmäs ja kasvot selventyivät. yhtäkkiä isä alkoi huutaa omassa huoneessaan jolloin toinen tyttö lähti katsomaan mikä isällä on hätänä. Se olikin vain ollut pahaa unta ja kaikki oli hyvin. Vai oliko?

Kun toinen tytöistä palasi takaisin huoneeseen hän löysi vain kameran lattialta ja huomasi siskonsa kadonneen. Kamerassa oli kuva, missä oli vain se sama hahmo joka oli muissakin kuvissa. Tällä kertaa se oli yksin. Tyttö juoksi hädissään isänsä luokse, mutta huomasi hänenkin olevan kadonnut. Tyttö palasi hädissään huoneeseen ja alkoi ravata ympäri huonetta miettien soittaisiko poliisille, mutta tuli toisiin ajatuksiin ajatellessaan, että poliisit eivät uskoisi häntä. Tyttö kummiskin ajattelee kaiken olevan unta ja menee nukkumaan.

Naapurit huomaavat, että talossa ei ole elonmerkkiäkään vaikka sähkölaitteet ovat päällä. Silloin he päättävät soittaa viranomaisille. Poliisit tulevat. Menevät taloon sisään, mutta talossa ei ole sieluakaan. Vai onko?


Tiesitkö, että juuri sinä olet siinä samassa talossa juuri nytten. (Ei kannata ottaa valokuvia)

HUOM! Jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi minuutin sisällä sinulle käy samalla tavalla kuin tarinan tytölle, koska tapahtumasta on tasan 18 vuotta

Klubi-iltaTiistai 15.04.2008 20:46

jee!! tänään klubille tytsyjen kanssa :) <3

:´(Keskiviikko 23.01.2008 12:29

MUN LAUTA MENI RIKKI VIIKONLOPPUNA :/
-enkä mä ees kaatuillu :o -hirveesti :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 12:18

>>>Miksi miehet kuluttavat niin paljon kaloreita naidessaan?
- Koska panon jälkeen he juoksevat ympäri kaupunkia kehumassa siitä
kavereilleen.

>>>Miksi miehet kuorsaavat selällään nukkuessaan?
- Kivekset tukkivat alapään ilmanottoaukon.

>>>Miksi miehet masturboivat?
- Saa harrastaa seksiä rakkaimpansa kanssa.

>>>Miksi miehet nousevat keskellä yötä sängystä?
- 25 % mennäkseen jääkaapille, 25 % mennäkseen vessaan ja 50 %
mennäkseen kotiin.

>>>Miksi miehet pitävät kalastuksesta?
- Koska silloin heillä on mahdollisuus kerran elämässään kuulla
naisen suusta sanat: Vau, miten iso!

>>>Miksi miehillä on isommat aivot kuin koirilla?
- Jotteivät ne koko ajan nylkyttäisi naisten sääriä cocktailkutsuilla.

>>>Miksi mies luotiin ennen naista?
- Tarvitaan yksi raakavedos ennen lopullista versiota.

>>>Miksi mies muuttuu älykkäämmäksi rakastelun ajaksi?
- Se on kytkettynä neroon.

>>>Miksi miesten tieteelle lahjoittamia aivoja pidetään parempina kuin
naisten?
- Koska miesten aivoja ei ole koskaan käytetty.

>>>Miksi nainen ei räpäytä silmiään esileikin aikana?
- Ei ehdi.

>>>Miksi naisilla ei ole miesten aivoja?
-Ei ole kivespusseja niiden säilyttämiseen.

>>>Miksi tarvitaan miljoona siittiötä yhden munasolun hedelmöittämiseen?
- Miesten tapaan siittiötkään eivät pysähdy kysymään ajo-ohjeita.

>>>Mikä on miehen esileikki?
- Puoli tuntia vonkaamista.

>>>Mikä on miehen käsitys esileikistä?
- Puoli tuntia hän kysyy: Oletko hereillä?

>>>Mikä on miehen käsitys raskaasta työstä?
- Rintaliivien tuplahakasten aukaiseminen.

>>>Mikä on miesten yleisin kolmiottelu?
- Yöjuoksu, huulenheitto ja syrjähyppy.

>>>Mikä on paras tapa pitää mies tyytyväisenä makuuhuoneessa?
- Tuoda sinne televisio.

>>>Mikä on tosimiehen kondomi?
- Kumisaapas.

>>>Millainen on maailman nopein mies?
- Sellainen, joka nukahtaa ennen kuin tulee.

>>>Millainen on mies, joka ei jätä ketään kylmäksi?
- Hän on todennäköisesti töissä krematoriossa.

>>>Mistä tiedät, että mies on saanut orgasmin?
- Kuulet hänen kuorsaavan.

>>>Mistä tiedät, että saippuaoopperat ovat kuvitteellisia?
- Oikeassa elämässä miehet eivät ole helliä sängyn ulkopuolella.

>>>Mitä eroa on tyhmällä ja älykkäällä miehellä?
- Ei mitään. Molemmat luulevat tietävänsä kaiken.

>>>Mitä saat kun mies tarjoaa sinulle seitsemän ruokalajin illallisen?
- Hodarin ja kuusi kaljaa.

>>>Mitä se on, kun mies riisuu naisen housut?
- Esileikkiä.

>>>Mitä yhteistä on miehellä ja deodorantilla?
- Halvalla saa ja varmasti pettää.

>>>Mitä yhteistä on miehellä ja hiirellä?
- Molemmat löytävät reiän pimeässä.

>>>Mitä yhteistä on miehillä ja golfpalloilla?
- Menevät reiältä reiälle.

>>>Mitä yhteistä on miehillä ja mikroaaltouuneilla?
- Kolmekymmentä sekuntia ja valmista on.

>>>Mitä yhteistä on sipulilla ja 30 cm pitkällä mulkulla?
- Kummatkin saavat sinut itkemään.

>>>Mitä yhteistä on miehillä ja postimerkeillä? - Jos niitä nuolaisee,
- ne tarttuvat kiinni.

>>>Mitä yhteistä on miehillä ja parkkipaikoilla?
- Parhaat on varattu tai invalideja varten.

- Miehen elämän ensimmäinen kokemus on tulla ulos naisen vartalosta.
- Lopun elämäänsä hän käyttääkin sitten päästäkseen takaisin sisään.

Miesten ja bussien perään ei kannata juosta, uusia tulee aina.

Sinun ei todellakaan tarvitse johdattaa miestä kiusaukseen, hän löytää sinne suhteellisen helposti itsekin.

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 19:49Jos saat yli 45, olet huonoa seuraa.
Jos saat alle 15, on mahdollisuus että olet elänyt elämäsi tähän asti kiven alla vailla elämää ja kontaktia muihin ihmisiin.. vielä pahempaa.

Säännöt
* Plussaa yhteen kaikki tekemäsi asiat.
* Ei ole pakko kertoa mitä olet tehnyt.
* Jos ihmiset haluavat tietää, kysykööt.

Oletko koskaan..

1. Polttanut tupakkaa
2. Juonut alkoholia
3. Nukkunut samassa sängyssä vastakkaista sukupuolta olevan kanssa
4. Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan kanssa
5. Suudellut samaa sukupuolta olevaa
6. Harrastanut seksiä
7. Ollut huoneessasi jonkun muun kuin perheenjäsenesi kanssa
8. Katsonut pornoa
9. Ostanut pornoa
10. Tehnyt huumeita
YHTEENSÄ: 8

1. Ottanut särkylääkkeitä
2. Ottanut jonkun muun reseptilääkkeitä
3. Valehdellut vanhemmillesi
4. Valehdellut ystävällesi
5. Livahtanut salaa ulos kotoa
6. Tehnyt jotain laitonta
7. Viillellyt itseäsi
8. Satuttanut toista tahallisesti
9. Toivonut jonkun kuolevan
10. Nähnyt jonkun kuolevan
TOTAL: 5

1. Harrastanut kimppaseksiä
2. Ollut ulkona koko yön
3. Syönyt paketillisen jäätelöä yksin
4. Ollut terapeutilla
5. Ollut katkaisuhoidossa
6. Värjännyt hiuksesi
7. Kielisuudellut
8. Ollut auto-onnettomuudessa
9. Ollut yökerhossa
10. Ollut baarissa
TOTAL: 5

1. Ollut villeissä bileissä
2. Ollut strippiklubilla
3. Juonut enemmän kuin kolme kaljaa yhtenä yönä
4. Ollut kesälomalla Floridassa
5. Nuuskinut kaikkea
6. Käyttänyt mustaa kynsilakkaa
7. Käyttänyt käsirautoja
8. Käyttänyt bändipaitoja
9. Kuunnellut räppiä
10. Omistanut 50 Centin CD:n
TOTAL: 4

1. Pukeutunut gootiksi/goottimaisesti
2. Pukeutunut pissikseksi/pissismäisesti
3. Pukeutunut punkkariksi/punkkarimaisesti
4. Ollut ulkona alasti päivällä
5. Varastanut jotain
6. Ollut liian kännissä muistaaksesi mitään
7. Sammunut
8. Pyörtynyt
9. Ihastunut naapuriin
10. Huomannut jonkun livahtavan salaa huoneeseesi
TOTAL: 5

1. Livahtanut salaa jonkun muun huoneeseen
2. Ihastunut parhaaseen ystävääsi
3. Ihastunut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävään
4. Ollut konsertissa
5. Ollut kutsuttuna huoraksi/lutkaksi
6. Kutsunut jotain huoraksi/lutkaksi
7. Omistanut auton
8. Rikkonut ikkunan
9. Käynyt suihkussa vastakkaista sukupuolta olevan talossa
10. Harjannut hampaasi jonkun muun hammasharjalla
TOTAL: 4

1. Sanonut Tupacin olevan lempiräppärisi
2. Nähnyt K-15 elokuvan
3. Nähnyt K-18 elokuvan
4. Lintsannut koulusta
5. Ollut leikkauksessa
6. Haavoittunut vakavasti
7. Joutunut oikeuteen
8. Livahtanut ulos ravintolasta maksamatta
9. Sammuttanut ison tulipalon
10. Valehdellut ikäsi
TOTAL: 4

1. Omistanut/vuokrannut asunnon
2. Rikkonut lakia poliisin läsnä ollessa
3. Pettänyt poika/tyttöystävääsi
4. Joutunut ongelmiin poliisien kanssa
5. Jutellut vieraan kanssa
6. Halannut vierasta
7. Suudellut vierasta
8. Ollut vieraan autossa
9. Ollut ahdisteltuna
10. Ollut sanallisesti ahdisteltuna
TOTAL: 5

1. Tavannut jonkun jonka tapasit netissä
2. Ollut tietokoneella 12 tuntia putkeen
3. Puhunut puhelimessa 4 tuntia putkeen
4. Katsonut telkkaria 12 tuntia putkeen
5. Suudellut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävää
6. Ollut kutsuttuna huonoksi seuraksi
7. Ajanut kännissä
8. Haukkunut jotain
9. Maannut sohvalla vastakkaisen sukupuolen kanssa
10. Luntannut kokeessa
TOTAL: 4

Yhteensä 44 xD

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 18:23

MÄKI OLISIN HALUNNU PÄÄSTÄ LAIVALLE KATTOMAAN ANTTI TUISKUA xD :'(

diipadaapa xDPerjantai 23.02.2007 00:34

Perhe:
1. Onko sulla pikkusiskoa? - nein
2. Onko sinulla veli? - juu kaksikin
3. Mikä on isäsi toinen nimi? - Petri
4. Koska riitelit viimeksi äitisi kanssa? - no ei siitä kauan oo
5. Kenelle perheen jäsenelle puhuit viimeksi? - Äiti

Koti:
1. Minkä väriset ovat huoneesi verhot? - valkoset
2. Kuinka monta taulua seinälläsi on? - no yks oikeestaan
3. Onko teillä parveke? - eih =/
4. Minkä väriset tapetit ovat siskollasi/veljelläsi? - siniset kummallakin
5. Minkä värinen matto teillä on olohuoneessa? - joku valkonen :)

Ystävät:
1. Onko sinulla parasta kaveria? - no tavallaan mut kaikki on yhtä hyviä kavereita :)
2. Onko sinulla paljon ystäviä muualla päin Suomea kuin kotipaikkakunnallasi? - pari yvää ystävää on kyllä juu :) kuten tumppi ja toni ;D
3. Onko sinulla ketään ulkomaalaista kaveria? - eii
4. Käytkö kirjeenvaihtoa? - en
5. Oletko koskaan lyönyt ystävääsi? - noo en xD

Koulu:
1. Oletko tehnyt jo kaikki läksysi? - nyt on hei lomaviikko!!!!!!
2. Myös kaikki lukuläksyt? - juujuuujuuuu xD
3. Minkä numeron sait viime kokeesta? - öö öö öö.. 5+ et oon hyvä =)
4. Mikä on lempiaineesi? - ei mikään :D
5. Minkä aineen opettaja on lempiopettajasi? - siis koiranen on ihan lemppari xDxD

Ulkonäkö:
1. Minkä väriset silmät haluisit että sinulla olisi? - siniset
2. Haluaisitko olla mielummin 165 cm vai 175 cm pitkä? - 165.. siihen matkaa enää 4cm ylp.
3. Oletko brunette vai blondi? -brunee.. (;
4. Tykkäätkö enemmän soikeasta vai pyöreästä pään muodosta? - emt. :D
5. Käytätkö nahkavöitä? - no.. öö.. kai.. ja.. niin. :D

Vaatteet:
1. Omistatko henkselit? - kyl vaaaan xDDDDD
2. Entä poolopaidan? - en.
3. Onko vaatekaappisi sekaisin? - ON! :'D ja hannaki tais sil vkl naureskella xD reilu =D
4. Pidätkö varvassukista? - no en niin paljon. :D
5. Löytyykö sinulta pinkkejä vaatteita? - voi hyvin olla et jokunen sellanenki löytyy :D

1. Omistatko AllStarsin kengät? - khyyl :D
2. Omistatko saappaat? - saapikkaaaaat
3. Millaiset talvikengät sinulla oli viime talvena? - jotku mustat oisko ollu tapaksen xD
4. Millaiset talvikengät sinulla on tänä talvena? - on kahdetki sellaset ruskeet pitkävartiset..tai ei niin pitkät xD
5. Kuinka monet kengät omistat(noin)? - en oo laskenu :D

Nyt:
1. Onko isäsi nyt kotona? - juu u
2. Onko sinulla panta nyt päässäsi? - on
3. Kuunteletko nyt musiikkia? - joo
4. Paistaako ulkona nyt aurinko? - ei, on pimeää ..spookyy :D
5. Onko sinulla hiukset auki nyt? - ei

Sitä ja tätä...
1. Oletko väsynyt? - vähän
2. Mitä luulet että tarkoittaa sana 'm cañana'? - ?
3. Koska leikkasit viimeksi kyntesi? - en leikkaa niit
4. Saatko jalan niskan taakse? - voi olla, mut en kyl varmaan saa jalkaa sielt pois sit xD
5. Pureskeletko kynsiäsi? - välill' joo.. niinku tänäänki =/

Tulevaisuus:
1. Mitä teet huomenna koulun jälkeen? - eipä ole koulua jippijee xD
2. Tuleeko sinusta lattiamuurari? -siis aivan varmasti :D
3. Vaiko leipuri? - joo seki
4. Oletko ikinä haaveillut lentäjän urasta? - aina :D
5. Millainen on unelmamiehesi/naisesi? - hmmm... vaikee kysymys xD