IRC-Galleria

Särö lasissaKeskiviikko 15.11.2006 20:48

Mitä minusta jää jäljelle jos en saa olla se mitä olen? Jos en saa sanoa mitä juuri minä sanoisin tai saa tehdä juuri niinkuin minä tekisin ? Ei yhtään mitään. En pidä tunteesta joka tulee kun minua moititaan jostain pienestä asiasta sellaisesta joka ei ole edes virhe tai rike vaan jokin asia joka osaltaan kertoo millainen minä olen. Jokin sana tai teko mitä juuri minä tekisin. Inhoan sitä tunnetta kun tuntuu, että en kelpaa sellaisena kun olen. Sitä etten saisi olla oma itseni. Vihaan pelätä että menetän ihmisiä elämästäni koska olen sellainen kun olen. Silloin kun noin tunnen niin en oma rento itseni pysty olemaankaan se pakenee jonnekkin syvälle varjojen taakse ja mieli jää yksin pelon ja ahdistuksen valtaan. Siitä alkaa pimeys ja loppuu kunnes joku hyväksynnällään taas minut houkuttelee pois pimeästä. Minut on huolittava kokonaan tai ei ollenkaan olen sellainen. Se on ennenkin huomattu.

##################

Monesti olet minut saanut tuntemaan että en kelpaa.
Monesti olen sitä itkenyt ja pelännyt
Monesti se minut on varjoihin säikyttänyt

Mutta et sinä sitä ole kai niin tarkoittanut ja ei kai joku vahvempi olisi näin tuntenutkaan. Olet kai vain sellainen joka haluaa sanoa kun on jotain sanottavaa. Mutta niin olen minäkin, haluan sanoa kun jotain mieltä olen muuten kaikki mahdollinen olisi arvotonta. Et voi vaatia minua muuttumaan. Enkä voi vaatia sinua muuttumaan. Voimme vain pyytää ja olla myötä jos niin tahdomme.

##################

Tämän kirjoittaminen tuntui hyvältä. Tuntuu, että sain sanottua kaiken mitä halusin sanoa tähän asiaan ja että se käsitetään niinkun sen tarkoitinkin. Näin kai pitäisi vastakin tuntemuksistaan kertoa rauhassa ja asiat mietittyinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.