IRC-Galleria

JayP

JayP

sunnuntain pauloissa
Hiusten leikkuu tuottaa mulle aina jotenkin harmistuneen olon... Ei tää nyt niin huono oo, mut kuitenkin liian lyhyt! Mulla on selkee visio sellaisesta hienosta letistä, mut tää on aika vaisu ja siisti... Eli ei tarpeeks oikein mitään! Kyllä tää tästä viikon sisään asettuu, mut peiliin on vaikee kattoo kyl... Kun vaikka kuinka kuka yrittää kertoo miten se laitetaan, niin ei se vaan näytä nyt oikein... hmmm... Multa!!!
Ehkä oon pinnallinen ja ajattelen liikaa itseäni (Kuten mulle paljon, paljon ,liikaa hoetaan), mut tärkeintähän on että tietää mistä itse pitää... Vai????

Kohta se on vuoden vaihdekin tulossa! Jotenkin outoo viettää se alku täällä Suolahdessa ja sit mennä kuten ennen Äänekoskelle baariin! Mut luvannu olen ja uskon et mukavaa siitä tulee... Mut jos ei tuukkaan?... ja tulee vain tukkaan (hHEhehehHEh)! Noh... Ei kai... Mä osaan sen taidon kun juhlin, niin se on aika jolloin tiedän mikä on hauskaa ja mikä ei! Et näytetään näille sit miten juhlitaan!!!

Kotiin haluisin, haluisin kovasti... Tyhmä tulla tänne asti ja olla olematta siellä! Mulla on tasan yksi koti ja se sijaitsee tällä hetkellä 10km päässä täältä... Jotenkin pitäis vain näyttää miten paljon mulla on ikävä sitä ja miten olla yksin siellä yöllä ja katsoo leffoja ja syödä vitusti ja vaan (kuten sanottu) OLLA! Mut tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, eli miksen vaan sano tätä kaikkea ulos!!!!!

Muuten on ollut kivaa... Sunnuntaina oli huippua! Ihan älyttömän mukavaa ja kiitos kaikille! En osaa kiitellä tarpeeksi ihmisiä joita sai pitkästä aikaa tavata. Oli kaikki vähän kuin ennenkin ja hilpeä olo... JESSS!! Tattis...

Mut hyvähän mulla on... Lomaa vielä ja elämässä kaikki kohdallaan... Välillä tuntuu paskalle, mut niinhän kaikilla... Mut on niin helppo olla onnellinen ja mä oon vaan niin vaikee ihminen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.