IRC-Galleria

JayP

JayP

sunnuntain pauloissa
Nyt on sit kone kotona ja ajatusten tulva valmiina poksahtamaan verkon syövereihin...

Tuota tuota! Asioita joita on siis tapahtunu nyt ja jotka piristää:

-Suomi meni jäkis finaaliin! Kustaassa olin ja hulluna hypin ja olin innoissani! Hassua kyllä etten oo mikään urheilufanaatikko ja jääkiekkoo ei kamalasti tuu seurattua, mut sit kun seuraan niin seuraan kuin viimeista päivää. Mut tunnelma hyvä ja hienoo et ne Leijonat on siel finaalissa... Vapise Ruotsi!

-Puffassa oli hyvää ruokaa! Jess, mättöjä oli ja tuli mätettyä! Kiva kun laittaa kuumaa kaakaota siihen limsamukiin ja sit pehmistä päälle, ehkä paras yhdistelmä ikinä!!!!

-Sit mä välillä tunnen onnistuvani! Tehdään siis kouluproggiksena Closerii ja aluks luulin et "vittu perkele mikä sosiaaliporno" näytelmä, mut sehän on hieno juttu! JA OIKEASTI OON VÄLILLÄ HYVÄ SIELLÄ ---> Se on hieno tunne! Mut joo:
*mainos*kaikki sit vaan kattomaan!*mainos*

-Elämäkin itsessään! Marin 25-synttärit rokkas, vaikkakin olin liian tuubassa... Ravintola piristi kummasti, kavereita näki, kun ne on kuitenkin se elämän suola! Anun veli käymässä, se sotkee tätä "normaalia kuvioo" positiivisellä ryminällä... Ja et taas pääsen purkamaan näitä hölmöjä ja pieniä ajatuksiani tänne IRC-GALLERIAN IHQUUN ZEGAWAAN BITTI WÖÖRLDIIN (vitun dorka minä) ja tekemään, sitä mitä muiltakin ihmisiltä toivoisin enemmän, eli avautumaan...

...Huonosti on asioita tietty, mut kun mä pääsen niihin ni palaan asiaan...

---

Sit jännittää et ketkä pääsee pian meidän kouluun, kun hakukin nyt loppu! Meil on muuten uudet sivut ja kuvat siellä meidän koulun nettisivuilla (naty.uta.fi) ... esitys ajat tulee sinne kans joskus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.