IRC-Galleria

Merkintä #61Maanantai 16.07.2007 08:16

Ruisrockin viimeinen päiväkin oli hiton kova, vaikka vettä tulikin kuin hanasta valuttaen.
- Turisas yllätti mahtavuudellaan, haitarihumppa+hevi=parhaus. Ja tietty RAINING BLOOD~!
- Mokoma, Apulanta ja Stam1na - ei yllätyksiä. Kaikki vahvoja ja hyviä. Sakaran bändien moshpiteissä oli tunnelmaa ja eloa, ja saivatpa maiharitkin uuden värityksen (=kuraa). Wall of deathejakin esiintyi, hauskuutta moiset.
Mokoma ja Stam1na soittivat uusia biisejä kaksi kumpainenkin orkesteri. Mokomalta tuli Nujerra Ihminen ja Entistä Ehompi, Stam1nalta Sokea Hullu sekä Tässä On Minun Aseeni (tai jotain?). Apulanta soitti Kalamiehen Toverin, mikä oli himpun verran yllättävä veto - positiivisessa mielessä siis.
- PMMP oli yksi koko festarien parhaita akteja, vaikka kylmä sadesää latistikin tunnelmaa vähän. Mutta, Paula ja Mira ne vaan saatana osaa! Ei siinä mahda mitään, kun on hirmuinen meininki, vauhdikas esiintyminen, hiton kovat biisit ja hauskat välispiikit. Toimii!
- Illan päätteeksi seurailtiin Gogol Bordelloa, mutta sateinen sää oli vaatinut veronsa, eikä tanssaus enää onnistunut ihan siihen malliin kuin olisi ehkä toivonut. Himputin hauska livebändi GoBo kuitenkin on. Paremmissa olosuhteissa sitten joskus ehkä?

All in all, loistoreissu. Ainoastaan paluumatka oli aivan kauhea. Lähdettiin puoli yhden maissa ajamaan Turusta kohti Mikkeliä - minulla tietysti ainoana kortti. Kuuden tunnin ajomatka kuolemanväsyneenä yöllä ei ole namia. Onneksi Maria valvoi vierellä ja tökki hereille aina kun näytti että nuokahtelen. En suosittele kenellekään väsyneenä ajamista, etenkään pitempiä matkoja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.