IRC-Galleria

Jemo

Jemo

I'm bad, I'm nationwide
...ja sen verran tyhmiä, etteivät kerro, mihin ne voi maksaa. Sitäpaitsi, nukkuminen, sehän on ihan *** touhua muutenkin?

Päiväkirjani edellinen merkintä on herättänyt ristiriitaisia tunteita, ja kuohuvan vastaanoton. Voinen paljastaa joitain yksityiskohtia, jotka saattavat pelastaa ihmishenkiä. Kyseinen pätkä on aitoa keskustelua. Toinen osapuoli saattoi olla allekirjoittanut, mutta toisen henkilön identiteetin joudun todistajainsuojelullisiin seikkoihin vedoten salaamaan. Se minulla on lupa kertoa, että kyseisen henkilön on joskus kuultu säveltäneen ns. klassista musiikkia.
Silti, porkkanoita sitä kai joutuisi jakamaan, jos joku tajuaisi...

Mitä nukkumiseen tulee, taisin vähän valehdella tuossa aiemmin. Nukkuminen on maailman parasta touhua! Hyvänä kakkosena tulee vain syöminen. Kumpaakaan ei ole kovin hauska tehdä, jollei toiseen ole tervettä ja lämminhenkistä (ennenkaikkea melko välitöntä) suhdetta.

Tällä hetkellä tietokoneeni (Macbook Pro, 2,4ghz core 2 duo, 8gt ram, OS X 10.5.5. hähä, suckers!) sijaitsee minulle hivenen hämäristä peristä johtuen lasisen työpöytäni alla, joka on makuualustani välittömässä läheisyydessä. Sijainti on siitä mukava, että pystyn käyttämään konetta patjalta maaten (mikä itsessään on länsimaisen perikadon airueen merkkejä), mutta siitä kelvoton, että ruumiini joutuu taittumaan hivenen lantiosta ylöspäin noin neljäkymmentäviisi astetta tyyrpuuriin. Joku irvileuka saattaisi kyseenalaistaa miehen motiiveja, jos aihetodisteista päätellen kysymys on luokan c tai b insomniasta, ja silti sitä ollaan koneella puolen viiden aikaan kirjoittamassa tajunnanvirtaa irc-galleriaan. Noh, heille voin vain sanoa, että niin makaa kuin petaa.

(Kymmeneltä olisi Musiikkianalyysiä. Voin luottamuksellisesti todeta, että melko hiljaista.)

Lopuksi hieman kryptistä mietittävää niille, jotka kykenivät tai olivat kykenemättömät löytämään edellisen päiväkirjamerkintäni syvimmän olemuksen. Krhm.
Gaspard Oil pelkäsi merta. Silti hänen työnsä avaruuteen pääsemisen eteen voidaan nähdä metaforana metaforalle, Baabelin tornin toisintona, ja ihmisen ja vallitsevien olosuhteiden välisenä ikiaikaisena vastakkainasetteluna.

Kansalaiset. Unta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.