IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 07.08.2009 13:12

Hui kauhia, mä meinasin kuolla eilen illal!!

Mää olin makamas mu sängyl pää tyynyl, ja olin tuntevinani että joka käveli siin ihan korvan vieres. Käännyin hitaasti ja sitte siin oli sellanen järjettömän suuri KOVAKUORIAINEN! Pelästyin niin saatanast ja hyppäsin ilmaan siit makuultani tyylii 5m ja heitin tyynyn kanssa ilmaan. Sitte istuin siin sängys aivan hievahtamatta ja mietin et misse kovakuoriainen mahtaa olla. Yritin ettii sitä mutten löytänyt. Sitte tunsin jonkun liikkuvan mun paljaan reiden alla ja siellä se oli. Pelästyin taas niin saatanast ja hyppäsin sängyn nurkkaan ja huusin Jeree.

Noh, sitte Jere tuli ja kysy et mitä hittoo mää kiljun tääl. Selitin sille kovakuoriaisest ja se alko räkättää siin maan vahingosiloisena. Se kysy et misse on enkä mää tienny. Sitku se näki sen, se kilju. (Sankarini.<3 :'])
Se meni kattoon sitä lähemmäs mut sitte se kilju silti ja meni kauemmas. Se haki jostain popcorn-pussin ja taiteili sen ötökän siihen. Loput yöst nukuinki sitte olohuoneen lattial ja pelkäsin koko ajan, et niit tulee lisää.

Aamul sain kuulla, et syksysin niit kovakuoriaisii tulee yläkerran katonraoista ja lattianraoista sisään. Ei oikeen huvita nukkuu omas sängys yläkerras, jos niit siihe tipahtelee. ;S

Kenen luo saa tulla nukkumaan? (8

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.