IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 21.05.2007 10:04

Perkele millonkohan toi galleria ikä meinaa vaihtua :D emmä oo enää mikää 17,99 :'( surullista :D

[Ei aihetta]Maanantai 21.05.2007 10:02

Oijoi, kuka onkaa 18, kuka kuka kuka?! ;) No minä tietty! Onhan tätä tässä jo vähä aikaa odotettukin :D wauwauwauwauwau ;> iiks nyt pitäs päästä juhlimaaa.. noo onhan tässä vielä aikaa ;))

heissanTiistai 24.04.2007 01:00

Tänään oli ajotunti ja se oli aikas mukavaa :) Kruisailin pitkin Kalevaa ja menikin ihan hyvin. Vitsit enää 28 päivää ja sit odotus on ohi :)) tosin sit vielä siitä vähä alle viikko, niin on jotai kivaa <3 Ja kesälle tarvis saada oikeesti jotai kivaa tekemistä. Festareille haluun. Raumalle olis halu suuri, mut en taida saada repästyy mistää sellasia rahoja tähä hätää. Mut johonki muualle olis helmi lähtee. Ja mukava terassikesä toivottavasti tuloillaan. Kesätöitä ja kameraan säästämistä. Kavereita pitää nähä ja pitää Sannalla mökki-iltoja ;P Vähä tulee kiva kesä oikeesti. Viime kesä meni miten meni, mut tän kesän en anna mennä pilalle :)))

haluu takas thaimaahan </3Keskiviikko 08.03.2006 17:11

Juu.. siinähän se pari viikkoa sujahti liiankin nopeasti thaimaassa <3 Oli aivan mielettömän ihana maa ja uudestaan aion sinne päästä, ehkä vuoden päästä <3 Kaverit kauhisteli lähtöö phuketii tsunamin takia mutta eipä näkyny.. kovasti korjailivat vielä viimeisiä aallon jättämiä jälkiä ja hyvin näytti sujuvan ja kahdessakin viikossa paikka muuttui :)) Paikka oli niin ihana etten oikeesti osaa sanoin kuvata <3<3<3<3 varsinkin freedombeach, jossa vietettiin yks päivä ottaen aurinkoo ja snorklaten <3 paratiisi :) juu ja tulihan sitä vaatteitakin aikalailla ostettuu ;) oli meinaa halpaa ja paitoja sai parilla egee ja sillee... rantakadulla heitti kyl aika härskei hintoi mut eikun tinkaamaa :D ja pukukauppiaat... :DD jotai aivan käsittämätöntä... kokoajan kaupittelemassa mulle iltapukua tai isälle uutta kauluspaitaa :D sit ku ne kysy et mistä ollaa ja vastas sit et suomesta nii sieltä tuli mitä hauskinta juttua :DD mä aina nauroin ihan kipeenä kun ykskin kysy et mitä kuuluu kukkuluuruu ja yks huusi et "osta housu, paita.. anttilan hinnat, stocmannin laatu" xDD juu ja ne ihmiset.. <3 aivan ihania, iloisia ja auttavaisia <3 ikävä <3 ja oli siel komeita jätkiäkin ;D ei kaikki mut joitakin... :D masennus iski kun siellä oli niin värikästä kaikki ja lämmintä ym ja täällä on niin synkkää ja kylmää ja tylsää :/ ehkä mä yritän selvitä...

heips :)Lauantai 17.12.2005 22:25

Juu olin tänään ratsastamassa ja vinkalla menin ♥ :) kelläs muullakaan...? :D Vinkka meni tosi hyvin tänään, vaikka ite sanonkin :) sit meillä oli pikkujoulut tallilla ja oli aivan sairaan kivaa ♥ :]

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.12.2005 20:48

Juu päätin nyt tännekkin tylsyyttäni kirjoitella ku ei meseskään oo ketää :D joo olin tänään este kisois ja muksaa oli <3<3 Vinksil menin, vauhtia riitti, mut se oli vaan ihan hyvä juttu :)) meinasin ohittaa sarjan, mut ehdin kääntään x) oli kyl aivan magee päivä ja kivaa oli :)
- Vanhemmat »