IRC-Galleria

Moron.Tiistai 06.05.2008 01:23

Jumankeuta mikä ilma tuolla ulkona on! Välistä tulee niin kovaa et tuntuu ku katto irtois, ja välistä sato jotain räntää(?).. Ja mun pitäs uskaltautua vielä koira viemään häkkiinsä, pelottavaa.. :D

Mutta mitäs tässä.. Hitusen on tylsää, myönnetään. Periaatteessa vois mennä nukkumaan, mut toisaalta yheltätoista alkaa Scarred, sitten on Jackass ja sitten kaikkein paras: Dirty Sanchez(kirjotinkohan oikein). Viimenen on niin ällöttävä ohjelma ettei mitään järkee, mut hei, ne on englantilaisia ni pakkohan sitä on kattoo. :D

Vappukin meni. Käytiin kavereitten kanssa yhen kaverin mökillä keskiviikkona, tai ne jäi sinne mut mä häivyin. :D Sit yks päivä menikin tallilla. : D Oli muuten paikat vähän kipiänä ku ratsin kolmella hepoisella, mutta omapahan oli vikani. :D Hauskaa oli kyllä, lihakset kasvaa. ; ) Sit ratsitunnilla oikeen hypättiin, pikku ristikkoo, mut hypättiin kuitenkin. :) Vauhtia piisas, Japetson ku sain tunnille. Jassulla on hauska hypätä, ainakin niin pitkään ennenku se tekee täydestä vauhista äkkipysähyksen. :D Mut ei siitä sen enempää. Vkonlopun otin arskaa. ;) Hyvän ruskeeks sain jo itteni, ja kiitän tätä "tummahkoa" ihonväriä siitä, et oikeesti rusketun enkä pala. Sit sunnuntaina kävin vielä ratsimassa, käytiin Titan kanssa maastossa. Aikalailla käyntiä mentiin, hiekkamontulla käytiin ravailemassa yms. mut mukavaa oli ihan köpsytelläkin. :)

Sit vaan maanantai-aamun karseuteen, heräsin tunnin myöhässä.. :D Mikä ei sinänsä haitannu, mutta aamuisin kun suht hidas olen, hitusen piti ryntäillä. ;) Ja mikäs onkaan mukavampi tapa alottaa kouluviikko kun ruotsin sanakoe.. Pertsiilleenhän se meni, ku vaan vilkasin sanat, mut seuraavaan luen kyllä kunnolla! Pitäs tehä kaikkia koulujuttuja tällä viikolla, mut ku ei vaan yhtään inspais. Kaitpa se motivaatio jostain tupsahtaa, pitää katella jos sen vaikka huomenna koulusta sattus löytämään. ;)

Nii, kesällä se vihdoin ja viimein tapahtuu!! Offspring julkasee uuden levynsä, pitkään oonkin sitä oottanu!: ) Pitää vaan säästää rahaa siihen. :-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.