IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 15:47

Oli kiva viikkis ja nyt oon kotona ja mulla on ihan kamalan tylsää ! ois voinu jäädä jonekki koivuniemeen hengaileen tai vois nyt lähtee jonnekki ku ei oo mitään tekemistä. kuolema.

ahihi mun kurkku on kipee ahihi =)

[Ei aihetta]Tiistai 25.09.2007 22:33

Mulla soi ne punasen kirjan riparilaulut päässä. ihanaa <3 ja mulla on varmaan nestehukka :(

ja huomenna taas kouluun ! aika outoo, mut mulla on ollu ikävä koulua nyt ku on ollu vapaata :D ja meidän luokkaakin tottakai. ja viikonloppuna riittää taas tekemistä. ja yks kamala tehtävä pitäis tehdä vielä huomiseks asiasta, joka ei nappaa ollenkaan. itQ.

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 23:25

tää on jo aika paha! mulla on keskisormen keskimmäinen nivel iha sairaan kipee. se johtuu varmaa siitä ku oon hiiren tolla keskellä olevalla rullalla rullaillu liikaa :DDDD enkä ees oo paljoo koneella ! mm'm enpä vissiin.

auu tuntuu että se pitäis naksauttaa mut en saa sitä naksautettua, ku kerran kokeilin nii se poksahti ja oli iha hirmu kivuliasta.

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 15:54

ei hyvä elämä nyt menee hermot tohon optimaan ! en voi tehdä yhtä tehtävää ku ei mun kone suostu näyttää näitä videoita ja ne pitäis olla tehtynä ens viikolla voi jumalauta !

ja mulla on nälkä.

[Ei aihetta]Tiistai 18.09.2007 00:53

nyt ei jaksa kiinnostaa sosiaali- ja terveysalojen ammattien perusta. en saa mitään selvää siitä eikä mikään jää päähän, tyhmä tentti siitä huomenna ääööööö. enpäs jaksa lukea!

nii ja aijai ku sai lukion enkun orientoivat vapaaks KUKA ! maistuu kyllä, tää tarkottaa vapaapäiviä !! <3 mut se nippu monisteita pitäis tehdä...

ja verkkokurssikin pitäis tehdä. aika loppuu kesken ja mä räjähdän. iiks.

p.s. näin tänään erään jota en olis halunnut nähdä YYH </3

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.09.2007 22:30

eilen oli niiiin NIIN parasta !!! paras ilta ehkä koskaan. oikeesti. pitää ottaa pian uusiks !! mä melkeen eksyin illalla ku kävelin jossulle mutta perille kuitenki pääsin. ja en saanu unta niin katoin simpsons movien :D

lauantaina oli tosiaan hauskaa.

[Ei aihetta]Perjantai 14.09.2007 18:49

mä olen väsynyt ja tänään oli maailman turhin päivä koulussa ! oltiin siellä 8-9:45 eikä oikeesti ees tehty mitään. tuutorit tuli ja puhuttiin niiden kanssa. :D sitten mentiin coffariiiiin (ylläri) ja palokkaan ja jee en oo syöny tänään mitään, kauhee nälkä.

väsyttää niin kamalasti. vois mennä nukkumaan. ja hankkia uusia kuvia !

[Ei aihetta]Lauantai 08.09.2007 01:26

tänään oli mukava päivä. BRA. huomenna kans varmaan aika siistiä. HUOMENNA NÄÄN ERÄÄN HYVÄN LEFFAN ! <3 hihihi

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 23:47

koulussa tulee vaan niin paskaa läppää että itkettää. mitäköhän porukka ajattelee ku kuulee ohimennen :D

apua oon niin hukassa, otanko pitkän vai lyhyen matikan ?! pitäis päättää sekin.

ja sain tehtyä verkkokurssitehtäviä jeee, pitäis tehdä myös ne matskan läksyt.

ei oo väsyttä näin paljon pitkiin aikoihin !

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.09.2007 02:14

ajettiin illalla pimeellä äitin autolla semmosta pimeetä tietä tikkakoskelta palokkaan. jossu ajo, ja minä ja jaana oltiin kyydissä. jossu vähän väläytti:

"tää on ihan niinku kaunottaresta ja hirviöstä! siinäki ne ajaa hevosrattailla pimeällä tiellä metsässä eikä ne yhtään tiedä miten se tie menee!"

melkeen sama juttu :DDD