IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 22:03

amiksen opo soitti mulle just äsken ja oli erittäin mukava puhelu :) hain siis koulutusohjelmissa ykkösenä mielenterveys- ja päihdetyöhön (ja tahtoisin sinne kovasti !) ja kakkosena oli sit sairaanhoito ja huolenpito.

opo soitti että meidän kaksoistutkintoryhmän hauissa oli niin paljon hajontaa eri koulutusohjelmiin, että on vaikee sovittaa niitä niin että sopis lukio-opinnot mukaan. että olisiko mahollistta että mä menisin sairaanhoitoon, koska se kuitenkin oli kakkonen niin ei se varmaan maailmanloppu olis. sanoin että mjooo... ja kuulemma numerioiden puolesta olisin todellakin päässyt sinne mielenterveyspuolelle, ja sinne ei kuulemma tänä vuonna lähellekkään kaikki jotka haki pääse :):):) että kiitos sen että otin kakoistutkinnon, en pääse sinne ykkösvalintaan varmaan <3

tosin opo sano että sen pitää vielä puhua joidenkin koulutuspäälikoiden sun muiden kanssa miten tää nyt hoidetaan, ja keskiviikkona selviää sitten varmasti tämä että miten menee, ei siis vielä oo varmaa että meen siihen sairaanhoitoon.

ei sairaanhoidon puolessa oo todellakaan mitään vikaa, mutta mua ois niin paljon enempi kiinnostanut toi mielenterveyspuoli ja oisin tosissani halunnu sinne. mutta näin tällä kertaa :)

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 14:19

Oon nyt tässä semmoset 4 päivää maannu kotona ja musta tuntuu että tuun taas ihan mökkihöperöks, toivottavasti en ! Oon ihan lamaantunu ja voimaton, jaksan vaan maata ja tuijottaa telkkaria, datauskin tekee jo tiukkaa. Näiden muutamien saikkupäivien saldo:

Oon kattonu kaikki skinssin tuotantokaudet, mukaan lukien 3kauden jaksot, oon kattonu 4ja puol leffaa ja angels in american kokonaan :)

Koulujuttuja en oo pystyny tekemään/saanu aikaseks ollenkaan, tekemättä on mm. mediapäiväkirja, kolme yhteiskuntaopin esseetä, 6 tunnin matikantehtävät, enkun kirja-arvostelu, terveystiedon tehtävät kuhan saisin ne sähköpostiin ja vielä pitäis lukee äikän tunneille kirja jota mulla ei edes ole :)

nyt ei mee vahvasti...

[Ei aihetta]Maanantai 16.03.2009 20:35

voin kertoa mitä kipu on ! ei hemmettiiiiiiiii vasen polvi on noin kolme kertaa oikeen polven kokonen ja ei pysty liikkumaan niin yhtään että huh huh !

mut sain 3vko saikkuu :)

[Ei aihetta]Lauantai 14.03.2009 21:58

Ajettiin tänään iskän kanssa ja radiosta tuli poker face ja iskä alko vihelteleen sen mukana. meinasin ajaa ojaan.

mun piti pyhittää tää päivä/ilta koulujutuille ja siivoomiselle, et mahdun tänne huoneeseen. mutta kuinkas kävikään, aloin kattoon skinssiä ja nyt on yhtä jaksoo vaille menny jo koko eka kausi, maanantaina vois viimestään kattoo kakkosen jos en kerkee sitä tänään kattoo kokonaan :)

lasken jo päiviä että valmistun ja muuuuuutan suomesta

[Ei aihetta]Perjantai 13.03.2009 00:49

Yritin olla tänää tunnilla cool ja laittaa seksikkäästi silmälasit päähän marskan iloksi, mutta epäonnistuin totaalisesti ja tökkäsin itteeni sangalla suoraan silmään. se sattui :)

ennen maanantaita miljoona asiaa tehtävänä, aikaa ei yhtään. tänäänki palloilin kirjastossa annan kaa ainakin puol tuntia tosi noloina ja hukassa, tuloksena on että en saanu lainattua yhtään kirjaa. mut ei se mitään, hyvin tultiin toimeen !

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.03.2009 00:23

1. Mene neljänteen kansioon kuvatiedostoissasi
2. Valitse sieltä neljäs kuva
3. Selitä kuva
4. Haasta neljä ihmistä tekemään sama
Oli vaan niiiiin pakko tehä tää ku tuli nyt niin hyvä kuva :D:D:D

hahahaha eli joo tuo kuva on otettu vuonna 2006 ku oltiin jennalla ja sit tehtii tommone ...juttu :DDD ja mä ja jenna oltii jäkiksiä ja mira ja sini pissiksiä :DDD oon siis toi toinen oikeelta :)

[Ei aihetta]Maanantai 02.03.2009 20:01

16.3. tuomionpäivä :)

[Ei aihetta]Maanantai 02.03.2009 00:49

tais olla aikamoinen pelireissu tänää ? kävin äske pesee hampaat ja huomasin peiliin katsoessani että mulla on tossa toisen silmän alapuolella mustelma ja se on ihan turvonnu siitä :)

näyttää etäisesti siltä että oisin saanu turpaan. jes

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 23:05

maistuuuu tosiaan tää kertyneen univelan määrä loman aikana, huomenna ois lähtö lahteen pelaan ja herätys 6:30 :):)

millonkohan mä saan nukkua ?

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 02:13

ilonen ylläri, tulin just äske takas saariselältä ja tulin mun huoneeseen ja huomasin että näköjään porukat oli päättäny siivota mun huoneen mun poissa ollessa perinpohjasesti. :) ei siinä mitään, mutta mun huoneessa saattoi olla asioita jota en ois halunnut että ne näkee ja joooooh. ompahan nyt siisti huone ainaki