IRC-Galleria

Jepardi

Jepardi

montako rakkautta kuolee ja tyhjää jää?

Kissan kaverina päivä 4 ja 5Tiistai 16.09.2008 15:16

päivä 4 (15.9.-08)

Kävin koulussa. Jee. Suutuin opettajalle, jeee! Mutku se oli ihan apina :(
Pääsin kotiin siinä joskus vähän jälkeen 11.. Netti ei toiminu. Prkl.

Minttu lähetti viestii että voinko hengailla :D lawl. Ainahan mä voin hengailla.
Kierreltiin sitten pitkin poikin hetki. Ostin Asan Terveisiä Kaaoksesta ja Minttu osti kaikkee muuta kivaa. Parit ja muutamat lonkerot tarttu siinä sitten samalla mukaan.. Juoppoja? KYLLÄ *tyhmäsmile* Ainiin käytiin syömässäkin siinä Manhattanissa mikä on siinä forumin alakerran mäkin holleilla :D MAUKKAAT LEHTIPIHVIT<33

Mentiin Chapliniin istuu. Mintulla oli joku kriisi. Koitin auttaa jotenkin :S mut enhän mä osaa lohduttaa, kun oon niin käsi.

Hugo ja Anu ilmesty Chapeen jossain vaiheessa ( promille: 1,5 maybe, vai enemmän ;o ). Sitten siirryttiinki Painoon ja Anu katos matkalla vuosaareen päin ( Anu on pipi ). No Painossa alko olee jo sen verran paha olo, että oli pakko ottaa chillimmin. Tilasin ranskalaiset ( maailman parhaimpia ehkä! ) ja olo helpottui. Ja sit hörppäsinki marijannen ja vatelmakootin siinä, että HUIS kuulu. Hugo katos jonnekin jossain vaiheessa. Kuunneltiin vielä Jimiä hetki ja sitten häippästiin.

Ja miten kaikki tämä liittyi kissan kaverina olemiseen? NO MÄ MUISTIN RUOKKIA SEN!

---

päivä 5 (TÖHRYFEST!!!)

klo. 12.14
Jeij. Heräsin vähän jälkeen 10, kun Minttu soitti. -_- jostain kumman syystä en kamalasti muista meijän puhelusta.. 46 minuuttia niin Töhryfest alkaa c: Neiti koittaa kokoajan tunkee syliin. MÄ EN NYT JAKSA RAPSUTTAA!!! :S

klo. 18.51
SIIS AIVAN MAHTAVA!! Puppa J heitti mahtavaa keikkaa, Asamasa ja Laineen Kasperi heitti mahtavaa tsettii "mäkkihampurilainen!" :DD uuumama! Mut Puppa J:llä meni kovaa. Mikään biisi ei päässy loppumaan kun uutta heitettiin kehiin! Hienoja puheita ja meininki katossa! Marssimaan ei kuitenkaan lähetty vaan siirryttiin lämmittelemään kylmän huurteisein ääreen Painoon. Kerrassaan mahtava päivä! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.