IRC-Galleria

Jeppisläinen

Jeppisläinen

Ajatus päivälle: Turha pestä ikkunoita valo tulee pehmeämmin kun ikkunassa on pölyä

perjantai 23.9.2022Perjantai 23.09.2022 23:52

Kävin tänään aamulla kaupassa. Tulin kotiin kattomaan telkkaria ja menin aikasemmin pyykille kun lähdettiin sinne kaustiselle tai lähdin kotoa kahden jälkeen. Tallille kun mentiin niin masaa oltiin jo laittamassa autoon. Lähdettiin sitte heti liikkeelle kun masa oli autossa, oltiin ajoissa perillä että masaa kerettiin lämmittelemään. Koelähtö oli viideltä. Koelähdön jälkeen masa riisuttiin valjaista ja laitettiin autoon. Me käytiin vielä syömässä ravimakkarat ennen kun lähdettiin ja masalle ostettiin uus loimi saarisen autosta. Masa vaan ei menny koelähtöä läpi tälläkään kertaa eikä sen hiittikaverikaan menny. Oltiin tallilla joskus ennen seitsemää. Kerättiin tavarat pois autosta ja vietiin ne talliin. Toisetki hepat haettiin sisälle vielä ennen kun lähdettiin kotiin. Oiln kotona vähän ennen kahdeksaa, joten en kerenny kattomaan salkkareista kun vähä loppua. Söin taas ennen kun tulin koneelle ja meen taas nukkumaan jossain vaiheessa. Sain kaverilta synttärilahjan jo tänään vaikka mun synttärit on huomenna. Ihan kiva päivä oli kaikin puolin.

Torstai 22.9.2022Torstai 22.09.2022 23:23

Kävin päivällä cittarissa hakemassa syötävää huomiselle ravi reissulle salkkareiden jälkeen. Tulin sitte kattomaan telkkaria ja kolmelta katoin ihmemiehen ja neljältä salkkarit (katon aina kaikki uusinnat) Kävin viemässä pullan palaset linnuille. Viiden aikaan puin ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri tulee hakemaan puol kuuden aikoihin tai vähän yli puoli kuusi. Tallille kun mentiin niin kaveri siivos vallen karsinan ja mä menin siivoamaan poikien tarhan kun mimmin tarha oli jo siivottu. Masallakin ajettiin tänään. Sillä aikaa hepat haettiin sisälle. Toisen kaverin tyttö ratsasti kallella vähän aikaa. Annettiin sillä aikaa muille hepoille ruoat.Kalle sai ruoat ratsastuksen jälkeen. Me lähdettii sitte kotiin mut en kerenny kattomaan salkkareita ollenkaan. Kotiin kun tulin niin kävin kellarissa laittamassa pyykkivuoron huomiseksi ja sen jäkeen kävin suihkussa ja suihkun jälkeen söin ja tulin taas koneelle. Tänään pitää mennä ajoissa nukkumaan kun huomenna meen aamuilla kauppaan ja sitte iltapäivällä lähdetään kaustiselle masan kans. Ennen kolmea varmaan lähdetään tallilta kun koelähtö on viideltä ja ravit alkaa kuudelta.Kohta alkaa terminaattori subilta, sitä vois vähä aikaa kattoa. Että semmosta taas.

Keskiviikko 21.9.2022Keskiviikko 21.09.2022 22:44

Kävin tänään aamulla kaupassa. Olin kotona yhdentoista jälkeen ja kerkesin kattomaan onnenarpaa. Katoin puoli yhdelta salkkarit. Makoilin vähä aikaa sohvalla niin nukahdin siihen,meinas ihmemies jäädä kattomatta mut heräsin kuitenki kattomaan sen. katoin neljältä salkkarit. Viiden aikaan puin ulkovaatteet päälle. puol kuuden aikaan mentiin tallille. Siivosin ensi vallen karsinan ja se jälkeen menin siivoamaan poikien tarhan. Toinen nuorista tytöistä ratsasti mimmillä sillä aikaa. Se lopetti ratsastuksen joskus seisemän aikaa ja vei mimmin takas tarhaan syömään loputki heinät pois. Hepat jäi vielä ulos kun lähdettiin. Olin kotona puoli kahdeksalta tai vähän yli puoli kahdeksan että kerkesin kattomaan salkkarit. Sen jälkeen söin ja tulin koneelle ja oon tässä niin kauan kunnes meen nukkumaan eli ennen puolta kahta taas. Huomenna taidan olla kotona koko päivän tai ainaki siihen asti kunnes mennään tallille puol kuuden jälkeen kun en tarvi huomenna kaupasta mitään. Että semmosta tänään.

Tiistai 20.9.2022Tiistai 20.09.2022 23:26

Tänään kävin siellä paikassa josta eilen sanoin. Tulin kotiin kattomaan onnenarpaa ja puoli yhdeltä salkkarit. Kävin vielä lidlissä viemässä tyhjät pullot pois ja ostin lisää limpparia ja leipää linnuille. Ostin semmosta leipää joka ei olis mulle maistunu mut linnuille oli maistunu kyllä. Katoin kolmelta ihmemiehen ja neljältä salkkarit ja menin sen älkeen pariks tunniks päikkäreille. Katoin puoli kahdeksalta salkkarit ja menin suihkuun. Sen jälkeen söin ja tulin koneelle ja oon taas niin kauan ennen kun meen nukkumaan viimmestään ennen puolta kahta kun huomenna meen kauppaan aamulla että kerkeen takas ennen salkkareita ja kyllä kerkeenkin. Tänään ei oltu tallilla kun kaveri oli iltavuorossa tai kaveri oli käyny heittämässä vaan päivä heinät. Ihan hyvä päivä on ollu tänään kaikin puolin. Että semmosta.

Maanantai 19.9.2022Maanantai 19.09.2022 22:42

kävin tänään ensi kirjastossa edes takas ja sen jälkeen menin kauppaan. Tulin kotiin kattomaan onnenarpaa ja puoli yhdeltä salkkarit. Kävin Vielä kahden jälkeen cittarissa ostamassa uuden t-paidan ja karkkipussin (mullakin on välillä kaikkia mielitekoja). Katoin kolmelta ihmemiehen ja neljältä salkkarit. Kävin taas viemässä linnuille leivän palaset. viiden aikaan puin ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri laitto pirrin. Mentiin sitte puol kuuden jälkeen tallille ja siivosin ensi vallen karsinan kun se oli vielä siivoamatta.Sen jälkeen siivosin vielä vallen ja masan tarhan kun mimmin tarha oli jo siivottu,onneks.Hepat haettiin sisälle sillä aikaa kun tarhaa siivosin. mimmiä yritettiin irto juoksuttaa allun tarhassa mut huonolla menestyksellä kun ei se oikeen juossu mhinkään päin. Sen jälkeen ruokittiin hepat ennen kun lähdettiin kotiin. Olin kotona tasan kahdeksalta ja salkkarit jäi kattomatta tänään. Söinki ennen kun tulin koneelle.Oon kattonu telkkaria samalla kun oon koneella. Nyt tulee subilta paluu tulevaisuuteen 2. Oon taas koneella siihen asti kunnes meen nukkumaan. Huomenna meen aamupäivällä käymään yhdessä paikassa ja sen jälkeen vois käydä lidlissä viemässä tyhjät pullot pois. että semmosta tänään.

Sunnuntai 18.9.2022Sunnuntai 18.09.2022 23:36

Kävin tänään prismassa edes takas hakemassa limpparia ja suklaata. Tulin takas kattomaan telkkaria. Kerkesin ottaan tunnin päikkärit ennen kun mentiin tallille. Tallille kun mentiin niin lähdettiin hetken päästä radalle masan kans ja vettä satoi koko ajan. Sit kun päästiin perille niin hetken päästä sade sitte loppui nin ei tarvinnu sateessa seistä radan varressa. Siellä meni jokunen tovi Kello oli jo puol kahdeksan kun tultiin tallille takas. Hetken päästä haettiin hepat sisälle. Ruokittiin vielä hepat ennen kun lähdettiin kotiin. Olin kahdeksalta kotona. Menin vielä suihkuunki ja sen jälkeen söin ja tulin taas koneelle. Oon samalla kattonu telkkaria kun oon koneella. Subilta tuli hyvä elokuva koeputki aikuinen ja simon enkelit. Nyt tulee avalta terminaattori 2. Että näin tänään.

17.9.2022 lauantaiLauantai 17.09.2022 23:32

Kävin tänään päivällä kaupassa. Sen jälkeen en tehny mitään muuta kun katoin telkkaria ja odotin että kello tulee niin paljo että mennään tallille. Tallille kun mentiin niin siivottiin pari karsinaa ja hepat otettiin aikasemmin sisälle kun pietarsaaressa on satanu vettä koko päivän. Siivottiin ne pari tarhaakin vielä. Ne tarhat pitää vieläki siivota vaikka ne on jo yöt sisällä. Ruokittiin vielä hepat ennen kun lähdettiin kotiin. Kotiin kun tulin niin söin ja tulin sitte koneelle taas niinku joka päivä. Tänään pitää kyllä yrittää mennä ennen puolta kahta nukkumaan kun viime yönä menin nukkumaan vasta puoli kolmelta vaikka piti mennä jo ennen puolta kahta, vähä venähti mun koneella oleminen. Huomenna mennään taas radalle masan kans vaikka sataakin, kun tänne on luvattu vettä huomennakin. Että tällaista tänään.

Perjantai 16.9.2022Lauantai 17.09.2022 00:04

Heräsin tänään jo puol yhdeksän aamulla kun mentiin jo kymmenen jälkeen tallille siis aamulla. Tallille kun mentiin niin siivottiin muutama karsina ei ihan kaikkia siivottu pari jäi siivoamatta. Sen jälkeen heitettiin heinät hevosille ja heitettiin ne katokseen kun satoi aamulla vettä. Ei oltu sitte enää kauaa tallilla kun tultiin kotiin. Olin kotona ennen kahtatoista niin kerkesin kattomaan salkkarit puoli yks. Puol kahden jälkeen kävin cittarissa hakemassa leipää linnuille ja ostin itelleni suklaa levyn. Katoin neljältä taas salkkarit ja vein ne leivän palat linnuille. Menin sitte pariks tunniks päikkäreille. Katoin puol kasilta salkkarit ja menin sen jälkeen suihkuun. Suihkun jälkeen söin ja tulin koneelle. Oon koneella taas siihen asti kunnes meen nukkumaan viimmestään ennen puolta kahta kun huomenna meen taas kauppaan joskus ennen yhtä. Kaveri on huomenna töissä kahteen asti niin mulla on hyvin aikaa käydä kaupassa kun varmaan viideltä tai viiden jälkeen mennään tallille. Tänään kaverilla oli vapaa päivä sen takia mentiin jo päivällä tallille.. Tänään on satanu vettäki pietarsaaressa. Että semmosta tänään.

Torstai 15.9.2022Torstai 15.09.2022 22:55

Kävin tänään aamulla kaupassa. Tuli kotiin kattomaan onnen arpaa ja salkkarit puoli yksi. Menin kahden aikaa pyykille kellariin. hain kolmelta pyykit pois ja katoin ihmemiestä samalla kun laitoin pyykit kuivumaan. Katpin neljältä salkkarit. Kävin viemässä linnuille pienittyjä sämpylöitä. Viiden aikaa puin ulko vaatteet päälle ja odotin että kaveri laittaa pirrin. Puol kuuden aikaa mentiin ensi radalle kun masalla ja allulla tuiltiin ajamaan sinne. Siellä meni tunti taas. Mentiin sitte radalta suoraan tallille. Jotain juttuja siellä vielä tehtiin ennen kun lähdettiin kotiin ja hepat jäi vielä ulos. Salkkarit jäi tänään näkemättä kun olin vasta kahdeksalta kotona, pitää kattoa huomenna puol yks sitte. Kotiin kun tulin niin söin ja tulin taas koneelle ja oon taas koneella niin kauan kun meen nukkumaan. Huomenna mennäänki aamulla tallille heittään hevosille päivä heinät kun kaverilla on vapaa päivä huomenna ja menee lauantaina töihin. Saa sitte huomenna olla loppu päivän ja illan rauhassa kotona ja ottaa vaikka päikkärit joskus puoli viiden aikaa salkkareiden jälkeen. Että semmosta tänään.

Keskiviikko 14.9.2022Keskiviikko 14.09.2022 23:26

Tänään en oo kauheesti tehny mitään muuta kun kävin yhdessä virastossa päivällä. Muuten oon vaan kattonu telkkaria ja otin päikkärit. Kävin päivällä hautausmaalla viemässä kynttilän meidän haudalle kun äiti olis täyttäny tänään 76 vuotta. Äiti nukkui pois viime vuoden elokuussa ja viime kuun 15.8. tuli vuosi sen kuolemasta. Tämän kuun 9.9. tuli vuosi hautajaisista ja ens kuussa tulee vuosi uurnan laskusta. Nyt illalla kävin suihkussa ja söin sen jälkeen ja tulin koneelle taas, niinku joka ilta oon koneella kun päivällä ei ehdi olla koneella kun on muuta tekemistä. Taitaa sataa vettäki ulkona just nyt. Että näin tänä päivänä.