IRC-Galleria

Jessica^^

Jessica^^

Pano Possu ♡

?!Perjantai 16.11.2007 12:14

mikä teil 92:lla on?!?!? menkää kotiinne!!

meiän isä on vähä tyhmäKeskiviikko 14.11.2007 19:21

isä luuli et tinka ja otto oli meillä yötä vaikka mä en ees tunne ketää ottoo. oikeesti se oli lotta. se on niiin outo. me muisteltii vanhoja ja lotta heräs kuudelta enkä mä sit saannu enää unta vaik menin 12 ja sit tsillin ku tinka nukku ja lotta kävi suihkus ja sillee ja sit mä yritin nukkuu mut ei ja sit mietin et mitä teen mut sit ku mietin et mitä tekisin olin nukahtanu ja sit oli vaikee herää ja juostii kouluu ja se maikka oli myöhäs. sit isän kone on taas lääkäris ja joudun hengaa kirjastos et pääsen koneelle. on se niin väärin. mä oon fiksu. paras.

mä oon vähä hassu tänääMaanantai 05.11.2007 18:29

*Ujo poika raapusti tytölle, johon oli rakastunut:
jos rakastat minua, pane rasti ruutuun.
*Hän sanoi vain hei ja samalla sydämmeni vei.
*Sä olet niin söpö, että sydämmeni on ihan höpö.
*Mitä eroa on tytöillä ja pojilla?
Ei paljon mitää: takaa ovat samanlaisia edestä sopivat yhteen.
*On mulla pieni salaisuus, siitä muille kerro en. Kun sut tänää tapasin, veit mun sydämen!

hulvaton elämä.Lauantai 03.11.2007 21:04

mä olin ennen ku mä olin mä ni mä asuin auringos auronko paratiissa ja mä olin aurinko kuningatar. aika jännnää. mä vihaan vanhoi päiväkirjoi. nolottaa lukee niit vaik lukee iha itsellee hyvin huvittavaa. tupuki täytti täys ikäset. mä olin kampaajal. nyt on kivat kulta kutrit. jukan parhaat kaverit on poliisit. opin myös tässä yksi päivä käyttämään bluetoothia mä oon proo.

Feverin vessaPerjantai 19.10.2007 16:47

Olin ystäväni kanssa vessassa ystäväni meikkas ja sanoi:
mua vituttaa ku noi jätkät kattoo sua ja tinkan tissei. ja sit haettii lisää siiideriii :D meno oli mitä parhain. ah. nyt kirjastos eikä tääl oo sitä poikaa. koht töihin plää.

wiiihiiiTorstai 04.10.2007 16:01

mulla on kaks työpaikkaa oon proooooooooo. sit me koitettii et neljä mahtuu iha hyvi smarttii. ja tilapäisesti takakontis saa olla joku. tinka ja lotta joutu sinnne hähä. ja mä oon kirjastos. meen kaupunkii ostoksille. mun puuteri meni eile rikku ku se tippu autosta. höh. mun phapi<3 ui näin tosi ihanan pojan eile. ja tääl kirjastos on kans tosi kiva kans. niit vaa on. haha on kivaa.

boikotoidaa itksen heseeTorstai 06.09.2007 18:46

me oltii itikses syömäs mega ateriat tinkan kans. mite voi joku hamppari olla nii iso. luoja se oli kamalaaa. mua alko itkettää joku ja sit nauroinki. pelottavaa. siel oli ihana poika. ja tinka ei menny pyytää sen nimmarii. yritin ostaa jätskii mut sit ku venasin ni se sulki sen kassan. mentii mäkkii jätskille ja kahville nyt oon kotona pesen pyykki mut mä en tiiä mikä ohjelma pitää olla jos villaa pesee. ja tänää me mennää teatterii lotan tinkan ja äiti tean kans. jukka syö mun viidakko purot!

31.8 kylmä yö ei synkkäSunnuntai 02.09.2007 02:41

me oltii kattomas rakettaja. kamala ääni tuli. ja sit puskas oli lisko ku oltii tinkan ja hanna kans siel. sit oli villi kaniinei. luoja paratkoo. kylmäki oli ja nyt sit kipeenä. voi voi. pääsin kiusaa ihmisii jes. ja mun ihana pinkki puhelin on täynnä kolhuja. mä oon kia heitelly sitä jossai. pääsitkö koditon kotii? ilmota jos pääsit! ja tyypeillä on ihme ongelmii (tinka hanna kortsu) :D

<3Torstai 30.08.2007 14:31

eile alko taas BB oi oi. tätä mä oon ottanu jo liian kauan. einari on nii pelle. sauli on aika kiva söpö. mä en voi kolmee kuukautee liikkuu iltasin pois kotoo ku pitää kattoo sitä. järkyttävää. mä en tykkää 85 bussikuskeist. eile katoin vaa muumei ja nukuin. siistii. kouluki on alkanu.

pinkkipuhelinKeskiviikko 22.08.2007 23:31

tinka oli tänää vammanen jukka oli vammanen ja sit se auto joka oli mun tiellä et peruutin siihe se oli kans vammanen. vammasta.