IRC-Galleria

Jna-hä

Jna-hä

(nimi muutettu)

pikku vinkki..Perjantai 27.02.2009 20:45

ILTALEHTI


Mies: Jos haluat lisää seksiä, tiskaa astiat!
26.2.2009 14:55

Laatuajan lisäämiseen makuhuoneessa ei välttämättä tarvita kovin erikoisia menetelmiä: Seksin määrää voi lisätä, jos mies auttaa kotitöissä.

Health24-sivustolla esitellyn tutkimuksen mukaan naiset näkevät miehen sitä kiinnostavampana, mitä enemmän miehet auttavat heitä tavallisissa kotitöissä. Yksinkertaiset asiat kuten vessanpöntön kannen laskeminen, lattialle jätettyjen tavaroiden nostaminen paikoilleen ja tiskaus olivat tutkimuksen mukaan avaimia aktiivisempaan seksielämään parisuhteissa.

Kalifornian yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan myös isät, jotka osallistuivat kotitöihin, osoittivat enemmän huomiota myös lapsilleen. Lapset taas oppivat tekemään osansa kotitöistä, kun molemmat vanhemmat näyttivät esimerkkiä. Tutkimuksessa tarkkailtiin 3 500 perhettä.

Tutkimuksen mukaan naiset, jotka tekivät yhtä pitkiä työpäiviä kuin miehet, tekivät silti kotona lastenhoidon ohella enemmän kotitöitä kuin miehet. Tutkimus kehottaakin miehiä huomioimaan naisiaan kotioloissa auttamalla ja jakamalla vastuuta, sillä nainen kokee miehen avun myös rakkauden osoituksena.

Tutkimuksen valossa lisää seksiä haluavien miesten kannattaa siis tarttua tiskiharjaan ja imuriin. Levännyt ja tyytyväinen nainen on hyvää seuraa makuuhuoneessa.


JOSSET SITÄ TIENNY!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.