IRC-Galleria

Unelmanainen on blondi, hyvä sängyssä - eikä ole liian rikas!


Median ja mainonnan luoma ihannenainen on laiha, pitkä, uraohjus, jolle kokkaaminenkaan ei ole mikään haaste. Mutta unelmoivatko myös miehet tällaisesta naisesta? Brittiläinen deittisivusto kysyi asiaa 66 000 mieheltä ja paljastui, että miesten haaveet ovat hieman - no, sanotaanko perinteisempiä. Miesten unelmanainen on sinisilmäinen, pitkähiuksinen blondi, joka on hyvä sängyssä - eikä tienaa liikaa!

Ei liene mikään yllätys, että miesten unelmanainen on kurvikas, kaunis blondi. Sen sijaan pienenä yllätyksenä voitaneen pitää tulosta, jonka mukaan miehet eivät halua, että nainen ansaitsee liikaa tai ainakaan enempää kuin mies itse! Peräti 54 prosenttia miehistä ilmoitti, ettei deittailisi naista, joka tienaa vuodessa yli 25 000 puntaa (noin 32 600 euroa).

Naisen älykkyys ei miesten mielestä ole erityisen tärkeä ominaisuus, hauskalla ja positiivisella luonteella pärjää sen sijaan pitkälle. Vain 15 prosenttia miehistä seurustelisi naisen kanssa, jolla on kyyninen tai pessimistinen elämänasenne. Unelmien naisen ei tarvitse myöskään olla erityisen hyvä kokki tai mikään kodinhengetär, sen sijaan hänen tulisi olla tupakoimaton sekä pitää lemmikeistä. Omaa asuntoa ei tarvitse omistaa, mutta kotona vanhempien kanssa asuminen on todella huono juttu. Unelmanainen saa käyttää silmälaseja, ainakin silloin tällöin. Ja tottahan toki sängyssä pitää olla hyvä!

Näinhän se asia taitaa sitten olla...



Koska miehet ovat päässeet listaamaan unelmanaisensa ominaisuuksia, niin tottahan toki asialle on päästettävä myös naiset. Täydellisen miehen vaatimukset listasi sama brittiläinen deittipalvelu, joka toteutti kyselyn unelmanaisesta. Herra täydellisen määrittelemiseen osallistui kaikkiaan 40 000 naista ja tulos kertoo seuraavaa: täydellinen mies on pitkä, komea tummatukka - joka sitten muuten ei pidä jalkapallosta!

Tummat silmät, ruskea tukka, lauloi Paula Koivuniemi aikoinaan ja oli puoliksi oikeassa. Siniset silmät ovat näet valttia naistenkin unelmamiehellä. Hiusten tulee olla tummat ja lyhyet ja parta siistiksi ajeltu. Luonnollisestikin unelmamies on komea sekä vähintään 180 senttimetriä pitkä.

Toisin kuin miehet, naiset eivät asettaneet miehen seksitaidoille vaatimuksia. Väliä on ainoastaan aiempien partnerien määrällä, kumppaniksi ei näet kelpaa yli kuuden naisen kanssa pelehtinyt mies. Täysin kokematon ei kuitenkaan parane olla, sillä naiset toivoivat miehellä olleen ainakin kolme aiempaa vakavaa seurustelusuhdetta. Naimisiin asti ei kuitenkaan olisi saanut ehtiä, eronnutta miestä ei moni näet omakseen ottaisi.

Sillä, että mies on kätevä käsistään, ei ole naisille juurikaan merkitystä. Ja kumma kyllä, hyvää huumorintajuakaan ei arvosteta! Raha sen sijaan tuntuu sytyttävän naisia, unelmamiehen toivotaan tienaavan paljon, ajavan hopeisella Mersulla ja omistavan mieluusti hienon ja kalliin asunnon. Aikaa ihannemiehen kanssa naiset viettäisivät mielellään elokuvissa ja ravintoloissa. Mutta hyi olkoon sitä miestä, joka hihkuu kotisohvalla innokkaasti jalkapalloa katsellessaan - jalkapallointoilua eivät naiset hyvällä katso!

Kuulostaako kohtuuttomalta? Miehet, älkää hätäilkö - toivoa löytyy, vaikka listan kaikki vaatimukset eivät omalla kohdalla täytykään! Viidesosa haastatelluista naisista sanoi olevansa tyytyväisiä, kunhan mies vain on hellä "halirakastaja". Tukastakin on varaa tinkiä - peräti 16 prosenttia piti kaljuista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.