IRC-Galleria

Herttinen..Perjantai 24.03.2006 17:45

Siitä on niin helvetin pitkä aika kun tännekään oon muistanu mitään kirjottaa..

Noh, kuten kuvasta näkyy niin vauva on tulossa ja raskausviikkoja on nyt 18+2, eli neljännellä kuulla olen raskaana. Kahden viikon päästä mennään rakkenneultraääneen mistä selviää onko mahassa tyttö vai poika:) Sitten voi alkaa suunnittelemaan nimiä hieman tarkemmin:) Siis nimethän on jo päätetty mutta sukupuolen selvittyä päätetään lopullisesti:)

Salla ja Narppakin kävi täällä toissaviikolla. Oli ihana nähä niitä. kauhee ikävä ollu<3 Mä rakastan teitä, te olitte mun pestiksii kun vielä jämsässä asuin!! No oottete vieläkin:D Mulla on kaikkia Jämsäläisiä ikävä, varsinkin akatemialaisia. Jaksakaa tehä kovasti hommia vaikka se onkin raskasta, kovin raskasta. SAIS MUUTKIN KÄYDÄ MOIKKAAMASSA MUA!!! *vink vink niille jotka tuntee piston sydämessään*

Mä pääsin myös töihin! Musta tulee abc:lle kassaneiti ja jotain muutakin vielä. Näin untakin viimeyönä siitä.. Joo-o, ens kuussa tosiaan alotan työt. Heinäkuussa sitten jään mammalomalle mikäli kunto riittää sinne asti.

Me ollaan harkittu et ostetaan uus auto, pitää saada tila-auto, koska tää perhe kasvoi toissaviikolla taas kahden elämän verran. Meille tuli asumaan kaksi rottapoikaa nimeltään seppo ja antero:) Sepi on oikein siisti kaiffari, kunnon tartsani. Antsu on vielä vähän arka, mut kyllä sekin jo syliin tulee. Eli nyt meidän perheeseen kuuluu: Minä, Joni, Peppi, Eemil, Seppo ja Antero. Sitten tulee elokuussa se neiti tai herra äks.

Ulkona paistaa aurinko mut mua väsyttää.. On joku kevät väsymys menossa.. Pitäis ostaa niitä multitaps nappeja niin piristyis. Tänään en kyllä jaksa käydä pitkällä lenkillä kun on mahassa ollu hieman pistoksia. Mut huomenna taas ja sunnuntaina. yleiskunto on pidettävä hyvänä, että tulee helppo synnytys (sanoo minun oma äiti..) ja muutenkin pitää liikkua ettei paino nouse turhan paljon:) Nyt jo noussu neljässä kuukaudessa 5kg. Hurja on kasvuvauhti, sais hieman rajottua..

Ei kai mulla muuta. Pushalhei kaikille vaan niin:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.