IRC-Galleria

MasennusTorstai 11.10.2007 16:17

Syksy on niin persiistä kun vaan voi olla!! Mua masentaa niin vietävästi.. Mieli on ihan musta, se on ihan sama mitä kukaan sanoo kun tekee vaan mieli itkee:( En jaksa suoriutua mistään normaaleista askareista, hyvä että jaksan Josen hoitaa. Inhottaa kun kaikki on niin hankalaa että tiuskin jo Jonille ja jopa oon suunnitellu sellasia sotasuunnitelmia että muutan pois kotoo kun en jaksa enää hoitaa meidän kaikkien kolmen asioita. En jaksa pitää mun ystäviin yhteyttä, anteeksi siis Mervi, Marjut ja Ellu. Sitten te vielä erikseen jotka asutte kauempana; Heini, Salla, Nare.. Vois ehkä helpottaa kun jollekin ystävälle kertois mikä on mutta kun ei jaksa vaivata ketään..

Toinen mikä mua masentaa on se, että mun palkka on niin pieni. Sillä en juurikaan laskuja maksele.. Saatika sitten osta ruokaa pöytään tai muutakaan. Mä oon niin kypsä tähän reunalla elämiseen. Mä haluan työn josta maksetaan kunnon palkka ja jota ei tarvi tehä miten sattuu joka kolmas päivä viikossa!! Että terveiset vaan mun esimiehelle.

Jos sais päättää niin mä palaisin mun elämässä ainakin kolme vuotta taaksepäin ja eläisin onnellisena sitä elämää mikä mulle annettiin sillon. Tekisin monet asiat toisin ja eläisin edelleen jämsässä, yksin, koirien kanssa, ilman lasta ja onnellisena. Säätöjen kuningattarena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.