IRC-Galleria

Jocetus

Jocetus

one of the boys
Heräsin tänää turhan myöhään mutku menin nukkuun nii myöhään nii en laittanu herätystä aikasemmaksi ku aattelin et sitte väsyttää. Väsyttää jos nukkuu alle 7 tuntia vapaapäivänä. Sitte isä ajatteli et miehän alan heti töihin. Koska mie jaksan ku nukuin nii myöhään. Haluttais sanoa porukoille et minen nukkunu yhtää kauempaa kui nekään eikä nekään jaksa alkaa johonki hemskutin ulkotöihin alle puoltuntia heräämisen jälkeen. Mie vaa välttelin iskää puol tuntia ja yritin herätä juoden kahvia samalla ku välttelin isää. Ei nii helppo homma ku talo ei oo kovin iso. Ei kovin pieni mut ei isokaan.

Nojoo, siivosin autokatoksen ja jotain muutaki.. Saamari ku lumi suli ja paljasti kaikki virheet jokka oli jättäny syksyllä korjaamatta.. :D Eli esim takapihan lehtikasat joita en oo korjannu. Lumi tuli nii yllättäen. Nyt pitää sitte siivota ulkopuoliki ihan varmuuden vuoksi lakkiaisia varten koska lumentulo on melko epäilyttävää. Vielki +3 astetta ulkona.. Ihan paskaa. Jos tällasta on melkein koko talvi etelässä nii en halva kyl muuttaa sinne. Kaks viikkoaki saanu mut suuttumaan ja masentumaan. Kaamosmasennus ei oo koskaan ollu mulla näin syvä.. Tai nojoo.. kaamosmasennus.. :D Jeah rait. Siivosin myös kaappeja :D Aloin siivoomaan maustekaappia ja ajattelin päivittää sen samalla. Huomasin et puolet mausteista oli sellaisia joiden viimeinen eräpäivä oli 10 vuotta sitte! Tsiisus! Heitin sit puolet pois.. Ja järjestin sen kaapin =D Ku äiti näki sen nii soli "Mitä sie henna oot oikein tehnyt..?" Järkyttyneellä ilmeellä. Mutku kerroin päivittäneeni sen ja kerroin miksi nii se naureskeli ja "hyvätyttötteli" minua ku olin tajunnu tehdä sellasen tempun. Mei käytetä mausteita kovin paljon...

Kävin hakeen postista kengät jokka olin tilannu josefssonilta. Noli liian pienet =( ITKU! 37 oli liian isot ja 36 liian pienet. Björn Borg pettäny mut ensimmäistä kertaa.. Noo, pitää lähettää neki takasi. Pikkasen jossu tykkää musta tän jälkeen. Sitte onkelmana oli salmiksen kaa juttelun seurauksena saamani tieto et mitkään baaritbaarit ei oo ensviikon tiistaina auki.. SIIS EI VOI OLLA TOTTA?! Mentäis jonnekki baarikuppilaan esim holviin lakkiaisvaatteissa ja kännissä? Nouh. No, Pret0rian sit pelasti mun päivän ja sano et onnela on tiistaina auki. Voi kiitos sedu kiitos! Kiitos että ymmärrät että valmistuneet tarvitsevat bilepaikan joulunakin!

Ja siinä mun päivä olikin. Huomenna uudet kujeet. Toiv selvitän onkelmani huomenna..

-Joce

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.