IRC-Galleria

Jocetus

Jocetus

one of the boys

AFI - Prelude 12/21Keskiviikko 13.12.2006 01:42

Rakas päiväkirja
Lakkiaiseni oli tasan viikko sitte. Eli tasan viikko sitte oltiin tivolis vissi just päästy sinne. Tai voi olla et oltiin viel matkalla. Aika helvetinmoine matka lumessa kulkea niillä pikkukengillä. Varsinki ku mun piti käydä automaatilla joten piti käydä ylimääräne kierros kaiken muun lisäksi. Nojoo, mut nyt meen asioiden edelle.

Maanantaina oli huisketta kauheasti. Siis viikko sitte maanantaina. Käytiin sit kuvaajalla. Mun tukan laittamine ei ollu nii helppoa ku mun sisko oli luullu. Se ihana oli ostanu mulle suoristusraudan lahjaksi. No mun hiuksia ei ollu helppo taivuttaa. Sen piti tehdä se homma kahdesti ja laittaa kilo lakkaa päähän. Kuvaus meni hyvin. Tosin unohdin korut. DOU! Illalla oli lakitusharkat. Pysty kattoa kellä oli ollu kuvaus sinä päivänä. Ihmisillä joilla oli tarpeettoman paljon meikkiä naamas ja laitetusti hiukset. Minä siis yksi niistä. Harkat kesti puoli tuntia! Keväällä noli kuulemma kestäny pari tuntia =D Mieki olin varautunu muutamaan tuntiin. Uus rehtori, uudet kujeet. "Tuutte tonne korokkeelle, otatte lakin, meette paikoillenne ja siin se sit o. Nyt menkää pois, minen jaksa teitä enempää."

Tiistai oliki sitte jänskä päivä. Laittauduin aamulla ihan hyvin. Yritin laittaa paljon luomiväriä mut silti mun sisko sano et luomiväriä liian vähän.. Ei sitä vaa mahtunu enempää! Koululla meni oikein hyvin. Mun huivi meni koko ajan huonosti ja laitoin sen kerran kymmenes minsas mut muuten kaikki oli just hyvin. Kävelin arvokkaasti sinne korokkeelle ja vastaanotin lakin ja sit nätisti paikalleni. Alakerras sain sit ruusuja porukoilta ja onnitteluja kavereilta. Sit kottiin jos oli jo bileet käynnissä. Tai ainakin melkein. Kaikki sukulaiset jo paikalla. Ja siitä alko se rumba. paljon vieraita. Häiritsevän paljon valokuvia. Kaks videokameraakin seuras mua koko ajan kotona.. Siin meniki sit koko ilta. Tai päivä. Sain lahjoja ja shekkejä ja paljon seteleitä.. Illalla mentii lunaticuksen bileisiin ja siel juotiin shampanjaa. Mie olin kyl siin vaihees jo aikamoises vauhdis. Puolet skumpasta meni mekolle. Ei hidastanu menoo ollenkaan.
Tivolissa oli tosi kivaa. Tanssittiin ja juotiin. En juonu tarpeeksi mut ei se mitään. Lähdin pois just ku hitaat alko. Siskolta oli tullu viesti et nyt lähdetään. Meil oli tarkotus mennä samalla taksilla kotiin. Sit kaikki lähti ku meistä suurinosa asuu samal suunnal. Minä&EvaDiva, salmis, Lunaticus. Taksijono oli pitkä ja meinasin kuolla matkalla taksitolpalle ja siinä odotellessa. Sit kotona join vettä ja söin jotain. Aamulla ei ollu kankkusta. Mikä oli aika kivaa koska vieraita tuli ja oli.

Torstaina ostin pyörän! IHANAN pyörän. Mut sit lumi suli taas ja nyt tiet on taas tappotuulella joten en oo testaillu sitä pahemmin.. melkeen viikkoon =/ No, kyl mie ehin loppuelämäni.

Sain paljon rahaa lahjaksi mut melkein kaikki menny jo =) Kyllä joce osaa tuhlata jollei muuta. Pe kävin työkkäris ja oon ny työnhakija. Nyt opiskelemaan tai työharjoittelijaksi. Ärsyttää hulluna ku porukat ahdistaa koko ajan. "Ooksie keksiny jo minne haet?!?!?!?!" "En." "Oot huono laps." viilt, viilt. Mie luulin et porukat antais vähä aikaa. Mie kuitenkaa pyyä mitää rahaa niiltä. Joten Antais OLLA!

Love, joce

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.