IRC-Galleria

Jocetus

Jocetus

one of the boys

Nelly Furtado - All good thingsTorstai 28.12.2006 11:32

Rakas päiväkirja

Joulu on mennyt ja nyt odotetaan uutta vuotta. Ei mitää maailmaamullistavia suunnitelmia, joensuu, älä huoli, en ole räjäyttämässä sinua vielä. Kaverin luo ja sit baariin. Niinku viime vuonnakin. Haluttas melkee laittaa samat vaatteet kui viime vuonna ku tykkään siitä topista eikä tuu käytettyä sitä kui korkeintaan pari kertaa vuojessa.

Tänään voisi käydä tsekkailemassa alennusmyynnit. Mennä varhain nii siel ei oo puolta rovaniemee. Tosin ei siel varmaa olis muuteenkaa mut varaudun. Ei täs muutakaan tekemistä. Nukuttaa tosin ku en nukkunu yöllä kui viis tuntia mut jotenki huono omatunto jos meen kymmeneltä takasi nukkumaan =P Mitä päivän aikana muuta sit ehtiikään. Pitäs löytää kengät. Niitä lähen ettiin, ku on lahjakortti kenkäkauppaan. Sit o suomalaiseenki lahjis. Eilen meinasin ostaa yhen kirjan mut ei sitä ollu siel.. Joten nyt mietittyttää et mitä ny. Ku on suomalaises monta hyvää kirjaa. Kukkia tohtori kääkälle ois aika ihana. Tosin tykkään ostaa kirjoja jokka näyttäs hyvältä hyllys. Ei fantasia tietenkää silleen näytä hyvältä mut paksut kirjat näyttää paremmalta kui esim sarjakuvakirjat. NII, MIETTIKÄÄ SITÄ. (väsymyspurkaus) Olin 23. päivä muuten tosi väsynyt ku univelkoja joka yö oli tullu nii mie olin tosi ilkee ja cranky :P Tosi joulumeininkii.

Siis oon nyt hereillä koska kävin heittään äitin työpaikalle saadakseni - "..when the dogs were barking at the new moon.." On tää sit nii perkuleen hyvä kappale. Ja hyvä musiikkivideoki. Nelly kehittyny kovasti laulajana ku kuulin äsken sen bird-piisin radiosta. - auton käyttööni ku pyörällä ei uskalla mennä ku ei oo viel vakuutusta tai montaa lukkoa. Ja sit se kymmenen kilsan lenkki kylmässä ilmassa ei erityisesti houkuta. Kuitenki pitää koiraa lenkkeilyttää koko ajan.

Love, joce

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.