IRC-Galleria

Jocetus

Jocetus

one of the boys

? - saviorSunnuntai 07.01.2007 04:25

Sisko tuli tänää meille =) tai eilen.. Yllätettii porukat sillee ettei kerrottu niille et se tulee vaa mie vaa kävin hakemas sen salaa linkkiasemalta. kyl ne hieman yllätty, heh heh. Sitte pojat soitti ja kysy et pääseeks ne kylään ja vaikka eija oli just tullu nii mie nii halusin et ne kävis ennenkui jussi häipyy maanantaina nii ne sit tuli. Pelattii sitä uutta monopolii =) sen takia ne varmaan tuliki, aina vaan pelaamaan uusinta monopolia. Aluks mulla meni huonosti mut sitte sain yhtäkkii tuurilla paljon rahaa ja sen jälkee mie johdin pelissä =P Flotus kesti kauiten ja monta tuntia sitte tulikin pelattua. On se aina nii hauskaa se voittaminen. Tosin tein siinä koko aja iha tyhmiä mokia jokka hävetti =P

Sisko laitto mut kuskiksi =) kätevä määrätä ku hän lähtee baariin. Oon sit ny täällä hereillä ja mietin et jaksanko olla hereillä siihe saakka ku se soittaa mut en kyl tiiä. saatan tosin mennä kohta kattoon leffaa nii aivan mahollista et hereillä olen kutsun tullessa.

Kävin iltalenkillä kymmeneltä ja olipa kyllä ihanaa =) Oli vihdoinki pakkasta ja vaikka paleli kauheesti nii silti soli kivaa koska hanki kiilsi ja narisi kenkien alla ja oli melkein täys kuu ja tähdet loisti taivaalla =) Vihdoinki oli kiva et katulamppuja oli pois päältä tai rikki. Näki taivaalle. Välillä seisoin vaan paikoillani pitkän aikaan tuijottaen ylöspäin. Piti kuunnella soittimesta oikeen sellasta rauhallista musiikkia.. Olipa kyl ihana päivä.

Love, joce

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.