IRC-Galleria

Jocetus

Jocetus

one of the boys

Hinder - Lips of an angelPerjantai 19.01.2007 13:39

Toi o aika korni kappale mut mä tykkään sellasista välillä.
Musiikkivideo viel pahempi. En onneks kato sitä koskaan. Jos tulee musateeveeltä nii vaihan kanavaa ettei laulu mee pilalle.

Ja niin lähtenyt taas yksi perjantai käyntiin. Tai käyntiin ja käyntiin.. Tuol ulkona aivan ihanaa ku on valkosta ja kirkasta ja aurinko paistaa. Ei oikeesti voi olla parempaa. Siel ei oo ees liikaa pakkastakaan. Just sopivasti. Mulla tarkotuksena tehä tänää vaikka mitä koiran kaa vielä ku o valosaa mut nyt jo laiskottaa ja käytiin äsken vasta aamulenkki. ja valosta kun ei kauan oo nii pitäs alkaa jo valmistella niitä tekemisiä. Äiti lähti tänää hesaan. Ei huolinu minuu mukaan vaik löysin melko halvan lennon =P Nojoo, ois se mun reissu silti maksanu muutaman satasen. Pitää mennä joskus semmosella superhyperhalvalla lennolla hesaan ja sitte keksiä jotain tekemistä siellä. Hahahaa..

Mie oon huono kummitäti. Tytöl ollu viikko sitte synttärit ja mie en oo vielkää saanu postiin sitä lahjaa vaik hankin sen jo yli viikko sitte. Ja siin on postimerkit ja osotteet ja kaikki valmiina. En vaan saa mentyä postilaatikolle..?! ja sit se yks paska hommeli on maksamatta. Minen tiedä miten mie sen maksan ees. Juon vaan täs kahvia. Ja toivon et kaikki muuttuisi paremmaksi ilman että tarvii tehä melkee mitään sen eteen =) Hyvä elämänkatsomus eikö?

Koira on nyt virallisesti ilmoitettu näyttelyyn. Nyt pitää enää kouluttaa se näyttelykelpoiseksi. Tuli mieleen et joskus hankkis nartun(koiran) ja sit ne sais pentuja nii meniskö ne kaikki kaupaksi..? aika materialistisesti sanottu mut totuus. Siis eikö tuu aika jolloin kaikilla haluavilla on jo labbis, eihä kännyköitäkää myydä enää niin paljo ku kaikil o jo semmone :D Eikä koiraa voi vaihtaa. Ja non muutenki pitkäikäisempiä kuin kännykät.. Nooni, jutut meni vähä tunteettomaksi löpöksi.. ehkei kannattais kirjottaa kaikkea mitä mielessä liikkuu. Ihmiset pelkää vaan. Nyt tuli mieleen se yks kiva x-box-Nemi-trippi. kannattaa lukea se. Siin nemi pelaa konsolipeliä ja heli höpisee pelien vaaruudesta. Oikeesti yks parhaimpia.

Love, joce

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.