IRC-Galleria

Jopo77

Jopo77

tahtoo veiva veiva..

[Ei aihetta]Lauantai 06.01.2007 18:08

Ompahan ollu taas melekosta menoa..Niko sairastu ennen joulua korvatulehukseen.3päivän jälkeen nous 40asteenkuume..sitä kesti neljättä päivää,sitte ottivat osastolle sisään.Siellä sitte kuume laski,mutta lääkärit huomas ettei nikolla ole vastustuskykyä ollenkaan,eli valkosolu-tuotanto 0%!! Oltiin 2yötä sairaalassa,päästiin kotia,oltiin 2yötä kotona ja sitte lääkäri soitti että takasin ku ei valkosolu-arvot nouse ja pitää varoa bakteereja..noh,taas yks yö sairaalassa (mikä ahistus ja stressi!!). Seuraavana päivänä pois,otettiin vielä miljoonannet verikokeet ja kotia oottelemaan tuloksia. Pari päivää meni ja sitte lääkäri soitti että meijän pitää lähtiä oulun yliopistolliseen sairaalaan,jossa nikolta otetaan luuydinkoe eli niillä neuloilla luuydin nestettä..(siinä vaiheessa tuli jo iiiso ahistus!!) Mullahan pyöri heti kaikki leukemiat ym mielessä,voiko enää enempää lapsensa puolesta pelätä!!!
Ouluun sitte mentiin,saatiin huone lasten syöpä-osastolta.Nikolle laitettiin kanyyli päähän ku sitä ei käsiin saatu (voi sitä itkun määrää...). Niko jäi yksin sairaalaan yöksi,aattelin että saan paremmin nukuttua ja jaksan paremmin ku mentiin jarnon kans ns.potilashotelliin( semmonen tavallinen kämppä kerrostalossa jossa kahelle perheelle huoneet..) No eihän mun nukkumisesta mitään tullu ku en o aikasemmin ollu nikosta yötä erillään..aamulla sitte puol kaheksan hypin housuihin ja ääkkiä pojan tykö.Yö oli menny ihan hyvin vaikka tippaletkut vähä haittaski. klo 8 niko sai esilääkityksen ja otettiin varmaan 20putkia verta. Oli poju piikkasen sekasin ja rento ku lääke alko vaikuttaan..elämänsä eka känni=) Hyi...
Puol ysi se sitte sinne toimenpiteeseen meni ja äippä ja iskä lähti siksi aikaa ostoksille kauppaan ja kämppään oottamaan että soitetaan,sinne heräämöönkään ku ei saanu mennä perkule!!! Elämäni pisimmät 2h...
Toimenpide oli menny hyvin ja niko oli ihan pallo sekasin ku heräili,ei ollu minkäänlaista tasapainoa..oli kyllä villin näkönen=)
Testeistä selvis että nikolla on hyvänlaatuinen neutropenia (ei tuota tarpeeksi valkosoluja jotka suojaa bakteereilta),mutta se on kuulemma yleistä tuon ikäsillä lapsilla ja korjaantuu 4v ikään mennessä. Nyt vaan rampataan verikokeissa kontrollissa ja seurataan tilannetta ja varotaan flunssaisia,kuumeisia ihmisiä ja jos nousee korkia kuume,heti sairaalaan testeihin. Kyllä tästä varmaan aika rankkaa tulee ku eihän niitä tauteja voi välttää vaikka vain kotona istus,mutta suuri helpotus oli ettei ollu mitään vakavampaa=) Pitää vaan antaa kahta kauhiammin rakkautta ni eiköhän ne pöpöt pysy pois=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.