IRC-Galleria

Jopo77

Jopo77

tahtoo veiva veiva..

[Ei aihetta]Lauantai 20.01.2007 13:15

Kemijärvellä ollaan vielä..ulkona -25 pakkasta..ei paljo ulos haluttele ku ei o toppahousut mukana!! Käytin nikoa eilen tuttuun tapaan kylvyssä ja eiköhän se jossain vaiheessa saanu ittensä kumoon ja löi naaman suoraan lattiaan.hampaat teki alahuuleen mukavat reijät ja voi sitä itkun määrää,ei meinannu millään rauhottua ja kyllä meikäki sai melkosen sydärin..nyt nuita kuhmuja ja kolauksia alkaa tulla ku osaa kävellä ja söheltää jokapaikassa..huh huh..
Kovasti tuo raataillakki yrittää,mutta ei sitä ymmärrä ku kiinalaiset=) ainaki kuulostaa japanin kieleltä tms... Pappansa tuumas että äitiinsä tullu ku ei hiljaa ole sekuntiakaan..MITEN NIIN?? Minähän oon niin hiljasta sorttia..hih..
Tänään mennään käymään mun entisen luokkakaverin tykönä. Sinne on tulossa toinenki jota en o nähny moniiiin vuosiiin..oltiin yläaste ja lukio-aikoina parhaat ystävät,mutta elämä on vieny erilleen..kyllä jännittää=)
Pitäs sitä autoa mennä starttailemaan..iik...takapihalla oli eilen koko päivän poroja,olivat kaapinee naapurin pihalta mullat ylös (hih)!!! Jos ei auto lähe käyntiin,lassoan yhen niistä ja pistän pulkan perään...tai sitte en.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.