IRC-Galleria

Provinssi perjantaistaMaanantai 16.06.2008 01:45

Käväsin Seinäjoella kattoo Linkin Parkkii^^.
Juna lähti klo 12.25 ja oli kahden vaihdon jälkeen perillä kllo 16.26 (5 min myöhäs). Sit sielt läfin festaribussilla yhen nelikon kaa festari alueelle. jäätiin vahingos liia aikasin pois yhel leirintä alueella lähellä länsiporttia. Käytii kysyy reitist vähä neuvoo ja sit lähettii kävelee sellast tosi kivaa mettätietä sinne portille.
Yhes vaihees se tie oli sella vitsin hauska pikku polku joka tossa kuvassa on. Sielt sai kaikenaikaa huitoo oksia naaman edest. Se tie näyttää tos kuvas paljo leveemmältä. Siel tais itikkaki pistää naamaan.^^
Lopulta pienen hullunhauskan kävelymatkan jälkeen pääsin portille n. 15 min ennen ovien avaamista. Sisään päästyäni vaihoin lipun rannekkeeseen ja lävin läpi pienen turvatarkastuksen. (Kattoivat vaan äkkii ettein oo mitää pulloi mukan)
Sit kävelin aika reippaasti päälavalle. Kun huomasin hetken seisoskelun jälkeen et siel ei oo viel paljoo porukkaa eikä sitä sinne kovin nopeasti keräänny niin käväsin vessas ja kattoos kiertue paitoi. Linkin paidoist ei oltu saatu viel hintoi joten lähin takas päälavalle joka oli ihan siin vieres. kartalla kaikki näyttää vaan paljon suuremmalta. mm. se festari alue^^
Siitä alkoi n. 4 tunnin odotus. Onneks siin välis esiinty yks yhtye jonka nimee en nyt muista mut sen näkee provinssin sivuilt. Luin siin välis vähä mangaa ja krjottelin ms.päiväkirjaa reissusta siihen asti. sain oikein hyvän paikan linkin keikal. Perjaattees eturivist^^
Linkki esiinty klo 22.30.
Siel sai vettäki tosi helpost ja porukkaa nostettii pois sielt katsomost varmaa puolentoist minuutin välein sain koskettuu Chesterin (laulajan) käteen kun se kiers katsomon läpi.
Maahtava keikka vaik oliki tosi kivaa olla sen kaiteen ja parin hiton inhottavan änkeävän jätkän välis koko keikan ajan ja viel sen ekanki aikan olin ihan niien saartama^^' mut hauskaa oli eikä tullu mitää ongelmii. Keikka loppu n. klo 0.00.
Pois lähtiessäni kävin ostaas linkin kiertue t-paidan ja pinssejä ja suunnatessani itäportille huomasin siel kaikenlaisii myyntikojui ja kiertelin niitä hetken. Kyl sielt jotai pientä muutaman euron edest mukaan lähti. Kävinn viel ostaas vähä syötävää ja lähin hiiiiiiivatin pitkään festaribussijonoon oottaa et pääsis bussii. onneks pääsin jo toiseen busiin. Juna asemal olin noin reilu tuntia ennen junan tuloa.
Juna takas lähti klo 2.17. Siin oli muutama tunti aikaa nukkuu ennen vaihtoa. Yritin kuitenki parhaani mukaan pysyy hereil vaik parituntii siin yhteensä nukuin. Koton olin siiinkaheksan aikoihin aamul. Eiku heti sänkyy nukkuu. Virallisest nousin vast jossai seittemän aikoihi illal, valvoin vähä reilu yhteentoista ja menin taas nukkuu. tänää pääsin kokeilee meijän uutta tramboliinia. sellast aika isoo^^. Korkeelle hyppii. se on suunnilleen saman kokonen mitä lego-show:ssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.