IRC-Galleria

reps rups pops :DD:DMaanantai 21.08.2006 20:34

aaahahahah

Putkeen meni tääki aamu, ei jeesus... :D repeilin lähes koko työpäivän aamulle ja naureskelen vieläkin sisäisesti :D huh huh

no siis sehän meni näin:

Heräsin aamulla noin 7 tunnin yöunien jälkeen pirteänä kuin peipponen niin pirteänä että ois tehny mieli jäädä nukkumaan. Kellohan oli tuolloin noin puoli seitsemän. No joo.. kävin suihkus söin rauhas kunnes tajusin tultuani vessasta että ei vittu.. kello 7.10 ja juna lähtee 7.15 :D Urhoollisesti urhean ratsuni kanssa lähdin munaravia kohti asemaa. Matkaakin noin 2km... nooh.. se meni hyvin, kerkesin junaan. Kerkesin istahtaa alas ja nauttia jo matkasta. Kunnes tajusin.. ei saatana.. lompakko jäi himaan ja pitäis viel bussil mennä töihin :D:D:DD Trintrin.. aivot ruksaa.. miten pääsen bussil töihin.. tai ees jollain :D nooh.. tulin tulokseen et pummin joltain matkaan rahat.. jos en saa niin sit kuses ollaa.. kyl suomesta löytyy ny hyviä ihmisiä jotka lainaa aina sen verran kuin 2.40€ :D No joo.. lähin jo kävelee bussipysäkille.. odottelin bussia ja kyselin ihmisiltä et meneekö kukaan 46:lla. Aikani kysyttyä satuin kattomaan taulua ja toteamaan mieles et eihä sellasta bussia ees mee kun se on menny jo 5min aikasemmin kuin normista :D siitähän sit jäätiin kuiville niin sanotusti :D nooh. soitin sit esimiehelleki... herätin sen :D:D ei voinu tietää et se tulee iltavuoroon... no joo. Noh.. selvisin sit töihin loppujen lopuks kun soitin työkaverille et haluutko pelastaa mut et oon tiksis ja pitäis päästä töihin. Se vastas et 10 eurol pääset :D pakkoha se oli maksaa ja niin jaakko pääs töihin :D hups..

Rahan menoahan ei voi estää.. näin siinä käy.. hyvänä harjotuksena toimi jo viime viikon iltavuoro.. myöhästyin bussista niin menin taksil töihin.. uskollinen työntekijä O=)


lisää selviytymis tarinoita luvassa seuraavien 8 kuukausien aikana :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.