IRC-Galleria

vo homoTiistai 01.01.2008 06:22

Ei vittu teitä saatana pinnalliasia mulkkuja, ettekö te saatana ny tajua että maailmassa on muutakin pillu ja mulkku. Tänään minua siis vituttaa tämä vitun asenne, yritin keskustella erään tytön kanssa. Ensimäinen lause mitä hän sanoi oli "et saa pillua, sori". Minulla meni niin patajumiin et annoin palaa. Anteeksi että ylipäätänsä juttelin sinulle, sama pätee näille kaiken maailman pinnallisille mulkuille, jotka elävät tässä vitun haave maailmassa odottaen että tähän vitun haavemaailmaan ilmestyy se vitun prinssi, jolla on maailman isoin kikkeli, joka tyydyttää myös sinut ja kaikki vitun naiset maailmassa. Minua niin vituttaa noi vitun ennakko asenteet, haistakaa ny vittu kaikki, jolla on jotain vitun ennakko asenteita minusta. Ihan sama mitä aattelette, jos teil on saatana aina ennakko asenne, niin ei teiän elämästä tuu hevon vittuakaan. Koittakaa ny saatana ees uuden vuoden kunniaksi pyyyhkiä toi vitun asenne pois päästänne ja ryhtykää sosiaaliseksi sekä toisista välittäviksi. Tietysti omaa napaa on helppo tuijottaa, mutta veikkaan että se haisee niin paskalle verrattuna toisten napaan. Joten haistakaa jo vittu vitun oma hyväset paskat! Hankkikaa elämä ja palatkaa sitten takaisin sieltä teiän barbi-maailmasta.

Terveisin, vitun hyvä tyyppi,
Juakko

Uus vuos!Maanantai 31.12.2007 18:47

Hajotkaa vuoden vaihteeseenne, mie ammun raketteja + yritän olla fiksusti kunnes avaan pullon!

toivottaa, Juakko ^^

oletko mulukku?Keskiviikko 05.12.2007 01:19

http://www.pikkupaprika.com/soppa/mtesti/index.htmPisteesi:
10/180

Olet siis
rasittava pälli.

Syntskäribile-kuva... Torstai 05.07.2007 20:25

kaikki ketkä haluaa syntskäribile-kuvaan niin ilmottautumiset tänne:

*jos joku ei joku ei tiedä mitä tämä meinaa niin viime vuoden kuvan voi katsoa kuvistani.

Asunnon hakeminenTorstai 05.07.2007 14:04

Ihan uskomatonta.. mitäköhän noihin asuntohaku lappuihin pitäis kirjottaa, jotta noita asuntoja saisi. :D Oon nyt käyny kattelee kämppiä jonku verran ja joka kerta matkasta tulee hylsy. Joka kerta olen ilmaissut erittäin selvästi, että opiskelut ovat käytännössä jo alkaneet ja että olen muuttamassa keravalta.

Nooh, nyt viimeiseen kirjotin paperin taakse, että "opiskelut alkoi maanantaina, olen nyt pari yötä nukkunut kaverin sohvalla kun asuntoa ei vielä ole. Tällä hetkellä kaikki tavarani on keravalla josta minulla on viikko aikaa muuttaa pois kunnes sieltäkin lähtee kämppä"

Huvittavaa.. kai jollakin on tärkeämpiä syitä. Ei oo tarpeeks hyvä syy näemmä se että opinnot alkanu ja nukkuu kaverin sohvalla :D Kämppäki lähössä alta.. On tämä kyllä ihmeellinen maailma :D jesssus..

Aamutuiman kirjoitukset,
Jaska paska

kuolen...Sunnuntai 01.07.2007 06:42

kun ei ooo burannaaa...

teh killers... whe n touu wweel yoornn
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd