IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

voi jessus maanantai!Tiistai 01.11.2005 00:25

iih, aeeeva ihanaa taas päästä kirjottelemaan tätä joka päivästä paskatuokiota. Maailmaa hymyilee ja linnutki laulaa, taitaa tulla talvi. Joojoo, paskaa paskaa paskaa, sitä satelee. Oli nimittäin hueppu päivä siis noin klo 1600 asti jolloin kaveri kertoi ettei keskiviikkona ole karaokea. Siis voe viddu... Viikko meni pilalle ja vaikka mitä, huh huh... krää

Muut joo, aloitetaan alusta. Alku on ainakin sen verran täynnä paskaa että pakko alottaa alusta. Heräsin tosiaan ööh.. köhöm.. noin kello 10.30. Nukuinki jopa hyvin. Menin sit joskus ööh puol 12 syömää. Jonka jälkee valtasin bilispöydän, jossa otin komeati kolme kertaa turpaan. Hueppua, toiset ei vaan osaa =D Juuh, sit kaiken lisäks olin ylipirteä ja oli hyvä fiiliski viel :D Seuraaki oli.. prkl. Nojoo, tunnilla sit kuuntelimme akun tehtaalta tullutta itse Aku Syrjää joka piti meille luentoa aiheesta tuottaminen. Oli kyllä pitkälti mielenkiintoista tekstiä, pysyin hereilläkin. :DD Kertoo jotain luennosta =)

Sit tuossa puol kolmen maissa tuli kahvi tauko, jonka jälkee lähdimme surullisen kuuluisalle tampereen keikalle, jossa tapahtui ihmeellisiä. Lähdimme tampereelle siis ihan vartavasten katsomaan halloweeni asuja. Löytyikin mitä mainioimpia, mutta jäi kyllä ostamatta. yllättäen.. oonha taas vaihteeks niin rahoissani :D Mut huomenissa mennään pukuvuokraamoon, hueppua.. vois vaikka vuokrata jänispuvun :D oon kyl vähän himoinnu hiimän asua, se ois aika pop. hiimän on niin kauniski, sopis just mulle kun oon vähintää yhtä kaunis ja yhtä lihaksikas =D Mut joo.. en viitti sen jälkeisestä ajasta kirjotella kun lähinnä pelkkää vitutuksen purkautumista, nyt taas lähes normaali, karaokea kyllä ikävöin.. snif, viikon suurin menetys ja ainoa odotus. niisk... jooh, huomenissa taas tuottamisesta luentoa. Saa nähä minkälaista sontaa taas rokuloi ikkunoista ja ovista kun joutuu puoli horroksessa kuunnella. Ehkä tuo saattaa kuitenkin tuntua valaisevalta, tai sit ehkä tulen uskoon. :D huu nous vat tymörröy prings..

jooh, melkonen paskalaatikko kyllä tämäkin päiväkirja, joku voi melkein verrata tätä sontalaatikko.nettiin sillä erolla että sieltä löytyy jotain hauskaakin :D Mulla tää on lähinnä järjetöntä paskan tulkintaa ilman sanallista viestiä eli täyttä paskaa. Paskaa paskan perässä, siis paskaa. Jooh, jippii.. hueppua.. osaan myös kiroilla jonku verran :D Mainitsin muuten päiväkirjassani 12 kertaa sanan paska erimuodoissa, joista n. 50% esiintyi viimisessä kappaleessa, varsinaista nippelitietoa. Voitte sit joskus hyvät lukijat tehdä lisätilastoja päiväkirjastani. Aloittaa senkin tutkielman sanoilla "melkosta paskaa", väitelkää toki itsenne tästä aiheesta tohtoriksi. No joo, mut lopetan taas tämän, menee niin pitkäksi ettei viitsi oikolukea (ihan kuin joskus olisin niin tehnyt). huomenissa taas ajatuksien tulvintaa... ehkä kuulette jotain vielä lohduttavampaa :D

Nyt siis moro ja horo, postatkaa kaikkee ihanaa taas tänne. On aina niin sydämmellistä saada jotain ihkuu postiiiiiiiiiiiii. NAM...

pliiplaaa lauantaiki meniSunnuntai 30.10.2005 14:41

örörör, prkl... ny on sit herätty lauantain villimpääkin villimmästä yöstä. Tuli oltua niiin tuiskeessa että joutui tanssimaan selvinpäin :D aargh, onneksi mahdollisuudet minun muistamiseeni ovat erittäin pienet kun täällä vaasassa niin harvoin käyn.

Muuten kyllä ilta vaasan nait laiffis meni ihan kivasti, kantapaikkani ja suuresti ihannoimani POTERO oli entisensä, tunnelma kohdallaan, mutta pettymyksekseni tuonne oli hankittu muutama bilis pöytä lisää. IKÄÄN kuin siitä olisi tehty joku bilis paikka! nöy, sitä tuolla mainiolle paikalle ei saa tehdä, ei missään nimessä. Jos potero kuolee niin kuolen minäkin, tuo nimikin "potero" on niin täydellinen. Sen kun lausuu suussa se jää väkisin kolisemaan tuohon persaukon ja sulkijalihaksen väliseen tyhjiöön, joka on vain niin täydellistä :D oih, sinne takas kun paluu vaasaan taas joskus tapahtuu =D Poterosta eksyimme täkäläisten svedupellejen ja normaalihippien kantapaikkaan el gringoon, tunnelma oli kuin postilaatikossa johon yrität tunkea täysikasvuista emakkoa. Mut sinäänsä ihan kiva paikka, kivat musat. :D suhtkoht halpaakin... :)
El gringosta suuntamisemme fontanaan. Valitettavasti olimme jaskan kanssa valinneet ilmeisesti väärän päivän kun paikalla tuntui olevan joku paskan musiikin ilta, en tiedä oliko jossakin mainos tuosta, mutta suurimman osan se tuntui siltä kuin paskaa musiikkia ois valunu ikkunoista ja ovista, kaikkialta. Olin ihan traplissa(trouble) niinku pulassa. omg. Mut kyl siel ihan kivaaki oli, illan paras hetki vietettiin noin 2-3 aamulla kun jaskan kaveri tuli istumaan pöytäämme ja esitimme varsin henkeviä keskuteluita aiheesta jääkiekon kehitys pohjoismaissa. Ensinnäkin, nuo keskustelut olivat tämän viikon sivistyneimmät toiseksi, me myös nauroimme. Täydellistä, siis sivistys ja nauru, nauru ja sivistys, sivistynyt nauru, narustunut siyvy... hohoho :D Et sellanen trippi, mut kävin kans tosiaan tanssimas, järkyttävää :D tyhjeni melkein lavakin... =D <3

Nojoo, mut tehtiin me eilen muutaki. Käytii kattoo vähän sportin matsiii niin ku. Oli ihan hyvä matsi ja oli kiva nähdä sportinkin taas pirsityneen torstai iltaisesta rökäletappiosta. Minä nyt lähinnä vain kuvailin paikan päällä tuo jaska huusi taas henkensä edestä heidän fanikatsomossaan sportin eteen, melko imartelevaa, eikö? Mut tunnelma oli kohdallaan, melkein jotain tälläistä osasin odottaakin. Jihuu, mut nyt syömää aamupalaa ettei elämä lopu jo varhaisessa vaiheessa.

Tänään sit takasi tampereelleekin, hueppua. Mut joo.. hullua tällänen ravaaminen. Joops mut nyt moikka ja lähetelkää niit ihkuiviestei, se ois aika poppornaa. Fiu.. puums.. heipspaipspikspokspaupiupuuuum.

Ihku perjantaiLauantai 29.10.2005 04:14

Ooh, ompahan tämäkin päivä eletty tästä elämästä. Oli taas kerrassaab niin ihanaa ettei toista, tuli oltuu tunnilla ja sillee, oli hueppuu kun oltii tehty kaverin kaa hueppu kuvaki ja kaikkee sit kaikki nauro vaa ja ihiihihihiii :D Sit tultii tänne vaasaan, käytii ton jaskan kaa sportin lehdistötilaisuudes jos kuvasin itse tamia, valmentajien valmentajaa.

Joops, sit oikeastaan tultiin vasta kämpille, puolen tunnin jälkee odottelun jälkee lähdimmekin sihten takasin jäähallille kun jaska meni haastattelemaan miro laitista. Minä siinä ohessa kuvasin kyseistä henkilöä, toivottovasti noista kuvista irtoaa apua joillekin. No juu, tämän jälkeen palasimme kämpille ja söimme. Sitten alkoikin itse päivän ilo, lähdimme nimittäin wasa-sightseeing tripille, johon kului pitkälti 2½h autolla ajaen, taisimme sivuta historiaa, sillä mahtaakohan kukaan olla ajanu vaasaa noin pitkään ajamatta samoja katuja. Me kuitenkin onnistuimme siinä, suuri kunnia siis meille. Matkakaan ei tuntunut miltään kun alla oli mukavan tuntunen bemari. Aika meni kyllä noppeesti ja oli mitä mukavinta. Palluumme kämpille oli täten onnistunut.

Vähitellen sain valloitettua tämän läppärin, nyt olenkin tässä katsonut leffaa sivusilmällä ja muokkaillut kuvia julkaisukuntoon. Sen lisäksi olen onnistunut taas informoimaan irc-gallerian iloista väkeä onnellisella paskalla :D Vain minä kykenen siihen, varsin hueppua eikö? nooh... ilta ei kuitenkaan pääty tähän paskaan. Pääsimme kuitenkin jaskan kanssa kasvattamaan pippeliä ohittelemalla paikallisia sveduamiiisahtereita aitoinen datsuneineen meidän hikisellä 212 heppaisella bemarilla :D olimme niin onnessamme että tämä pitää kokea uusiksi, kyllä elämässä on näköjään hyviäkin hetkiä vaikka kuinka yrittää potkia päähän itseään niin ei prkl vaan millään onnistu. Täten pyydän teitä arvoisat katsojat... aukttakaa minua, todetkaa nyt vähitellen jo että lopeta tämä paska, se olisi suopeaa :D kts jo etukäteen kaikki ihkupallerot puspus halipali muisk... the end niin ku loppu tälle :D

o-ouTorstai 27.10.2005 21:11

voi pahus, unohin eilen kirjottaa sen päivän kakat. Mutta ehkäpä tänään pystyy venymään tuplasuoritukseen kunha tässä vertyy. Tosin tuo hetki ei ole vielä vaan parin tunnin päästä tai sit keskellä yötä kun pääsee karaokesta irti. Sinne asti siis adjö!

No niiiin, palataas aiheeseen kun meno on loppu, ainakin baarista :D hmm.. jooh, tulipa tosiaan herättyä tuossa varttia vaille ysi mitä parhaassa kunnossa, vähäisten yöunien takia olisi jotenkin tehnyt mieli jäädä nukkumaan vielä muutaman tunnin (n.5h) Nooh, selvisin kuitenkin tunnille mitä pirteimpänä, aihekin oli mitä mukavin kuin media-analyysi, onneksi tunnin pelasti linjamme loistava opettaja Hannu, joka on ainakin meidän valokuvauslinjalaisten mielestä mitä parhain luennoitsija. Kunhan vain oppii erottamaan vitsit lauseitten keskeltä ;) Ruokailuun asti kuitenkin selvisin, jonka jälkeen päätin mennä nukkumaan toviksi. Herättyäni palasin tunnille, joka olikin pian jo ohi. oivoi, koulu päivä meni siis varsin nopeasti.

Bilistä pelattaessa saimme kaverin kanssa mitä mainioimman idean lähteä kuvaamaan malliamme järven rantaan, minä siis minä juakko sain toimia assarina (jee) ja pidellä heijastinta mallimme vieressä. Muistutin kyllä ilmeisesti lähinnä kalapuikkoa sillä tunsin itseni ainakin siksi sekä punainen hupparini, joka ilmeisesti oli jäissä muutti värinsä aika pikaisesti oranssiksi. Siinäpä matkalla lauleskelinkin sitten "kalapuikkona luokses pompin.." jne. varsin luovaa työskentelyä :)

Hoh hoh, aikaa kulu taas niin prkleesti (siis perkeleesti jos joku ei ymmärrä hyvin ytimekkäitä lyhenteitä kun ttu) yhtäkkiä olikin eessä KARAOKE!!! aaarggkh, koko viikon odotus palkittiin yllättävällä karaokella... siis juhlaa... ooh tuota kunniaa. Pääsin laulamaan, sain jopa taputuksia.. pitäis varmaan ilmottautua idolsiin :DD ja tietysti lauloin selvinpäin... tottakai... joojoo. Niin kuin juoppohullun päiväkirjassakin se tyyppi oli aina selvinpäin. Kylkyl.. niin minäki :D Voi kuinka kaunista tuo lauluni olikaan... sanoin kuvailemattoman kaunista. Kukaan ei ees poistunut kesken laulun. Jihaa...

Noh nyt tässä... melkein toipuneena voisi melkein jo nukkua, vain kauniit haaveet pitävät minua enään pystyssä, ahh... nuo ******. Kuinka he ovatkaan kauniita. Loppuun runo.. omasta päästä.. säälittävä.


Kuiskauksen kaiun kuulen, tuoksusi tunnen.
Olet sokea, etkä nää, huomaan.
Vain luokses jään.
Tahdon vain siis nukkua, vierelläsi, uinua.

Oooh kuinka kaunista. Otan edelleenkin vastaan kaikenlaisia positiivisia kommentteja kuten "lopeta jo!, mee poies!, eroa galleriasta!" kts jo etukäteen kaikille jotka jaksavat :D

Tämä päeväKeskiviikko 26.10.2005 00:56

ooh, olipas ihanaa heräillä joskus puol yhdentoista aikoihin uuteen koulu aamuun. Nukuinki paremmin kuin pitkään aikaan. Unetkin olivat mitä ihanimpia ;D

On suorastaan fantastista että ihanaan irc-galleriaan on saatu päiväkirja ominaisuus. Täten voimme välittää mitä ihanimmatkin päiväsatumme tänne internetin ihanaan maailmaan, jossa varmasti tuhannet liki miljoona ihmiset rakastavat minua. =D Tämänkin tekstin lukee varmasti ainakin 100 000 ihmistä, mikä parasta, KAIKKI suomesta.

Blööh, olipa ihanaa vedostella tänään taas kuvia, tuli jopa hieman kuvattua filmille, mutta huomenna voisi tuonki filmin kuvata loppuun, jos kun joku sattuisi tulemaan malliksi. Mikäs olisikaan sen ihanempaa kuin lahjoittaa mallilleen aevan jätte ihana kuva, joka piristäisi hänen päiväänsä :D iih, ylisöpöööööööö, omg. Ehkä tulevaisuudessa sitten näin käykin. Voi ihanuus viel, kävin kaupas ja saunaski. Kaikkee hurjaa oon kerenny siis tekemään, voisi melkein kutsua kiireiseksi päiväksi.

HUH HUH, huomenna ois taas päivä uus. PRKl, koulussakin pubi auki, tietää ehkä lievää humalatilaa, tosin pitänee rajotella kun kerta rahatilanne ei ole maailman paras. Onneksi tuo kuitenkin kohenee 4.päivään mennessä. HUEPPUA. Joojoo joo, kaekille terveisiä, jättäkää toki kommenttia tyyliin "haesta vittu, ihme paskaa kirjottelet", tämän tyyliset kommentit ovat erittäin tervetulleita :D Kiitos ja heippa, nukkukaa söpösti ja muistakaa painia papukaijojen kaa sekä tehdä lumienkeleitä. mumsmums pusipusi ;D
- Vanhemmat »