IRC-Galleria

kylhä sePerjantai 04.11.2005 04:44

joops, nyt kun taas kirjottelen kirjottelen vaan. Sain vihdoin ja viimein kuvan itsestäni galleriaan, uusi luukki on mitä ihanin. Kerrassaan niin hyvä ettei moni edes tuntenut minua. Harmi vaan, että piilouduin tuon taakse vain yhdeksi yöksi. Siinäkin yössä oli paljon kaikkea ihanaa ja vähemmän ihanaa.

No joo, päivä meni yllättäen koulussa. Vastaava opettajamme piti meille taas huikean hauskan tunnin tuli vielä oltua hereilläkin. Koulun jälkeen jäimme odottelemaan illan alkua. Kävin lenkillä kavereitten kanssa, jonka jälkeen alkoi tissuttelu. Tuon kauniin univormun puin päälle vähän vajaa ysin, jolloin useampi kamera ikuisti minut. No juu, tuli siinä juotua kyllä, mutta varsinaiseen humalatilaan en kyllä päässyt missään vaiheessa vaikka tulipa melkein 4l juotua. Tuota yhtä tyttöäkin tuli nähtyä 8] no joo, liirin laarin... on tämä hauskaa. Mitään tyhmää ei kyllä tultua tehtyä, siitä lienen suunnilleen onnellinen.

Tämä päivä menikin sitten toipuesssa eilisestä, heräsin kyllä aamulla aamupalalle. Olin jopa 1½h tunnilla kunnes sanoin opettajalle notta menen nukkumaan. Tunnille menin takasin sitten ruokailun jälkeen. Hereilläkin pysyin, jeij.. nyt olen sitten tehny kampäkin keravalle, jossa meinasin majailla tuonne sunnuntaihin asti.

Olo tuntuu olevan ihan iloinen, ei moitteita. Kuuntelen tässä juuri uniklubia ja fiilistelen yksikseni. Sänkykin tuntuu jo kutsuvan. Krööh.. voisi melkein seisahtaa ylös ja kaatua oikealle, toivoa että taikapeittoni hyppää päälleni ja pitää minut lämpimänä ensi yön. Ehkäpä tätä iloa riittää, ei kai sitä sovi unohdella :) Vaikkakin vastoin käymisiä tulee, pitää ajatella positiivisesti. Vanhempanikin erosivat niin ajattelin notta saapaha enemmän rahaa ja lahjoja juhlapäivinä kun lahjat tulee kahdelta eri henkilöltä :D kihkih, mut joo.. ny nukkumaan. emmie muuten oikeesti oo sit ton näkönen. Oon ton näkönen vaan silloin kun oon normaali =D no ei... blaablaablaa.. kirts.. jooh, ötyä siilikätilöt! o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.