IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Nyt tarkkana!Torstai 29.11.2007 12:00

Taas on Jube-sedän autokaupassa vipinää!

Honda civic 1.4 TiC ! !
Garrett, weitec, megasquirt, toshiba läppäri
on uutta laakeria, metallipakka kannentiivistettä, ahdinta huollettu. Penkissä käyty "leimalappu".
Eihän tämmöstä pois anneta ku pakolla. Pihasta pitää saada pois ja tekemistä olis vielä vähän. Vesipumpun tarviis ja ruiskun kartat pitäs ohjelmoida. Korissa yks reikä. Sekin pieni. Jarrut voi olla aavistuksen jumissa kun on ottanu viagraa ja seisonu. Melekein kannattas trailerilla hakea.
VAAN EI OO KALLIS! 500 neuroa jos sais niin hyvä ois... Jos ei niin tarjoa jotain. Tulee tosiaan tietokoneet ja kaikki mukaan!
Tämä on Kontiolahessa. Tuohon saa vielä punasen varaosakorin jonnilaisella 1.4 lohkolla ja luistavalla automaatilla mukaan pikkurahalla. Siitä on eturipustukset kokenu väkivaltasen kuoleman, joten ei liiku ihan noin vaan.
se on oaklaholmassa eli outokummussa.
Tuo civic kulukee oikeasti! Ajoin ite sillä säädöt vituillaan 0.4 ahdoilla ja hukanhaudan liikenneympyrästä lähettyä mantsiin päin olin kelannu 130 mittariin ja vielä piti kääntyä sinne oikeelle ekasta.

KYSELE!


Niin sitä vielä, ettei sitä outokummun ruoskaa oo pakko ottaa, mutta saahan siitä vaikka vaimolle kukkapenkin jos ei muuta keksi!

Nyt kun vauhtiin pääsin niin ois tuossa yks uudempiki civic kaupan.
-93, 1.6 V-TEC koneella ollut 06-07 talven ihan atomeina. Mitään ei ollu paikallaan ja kaikki saumat vahvistehitsattu! Koneessa pientä viriä, jäykkää ja matalaa alustaa, turvakaarta, nahkasta kuppipenkkiä, sähkösiä kilpavöitä... Tällä pääsee nimittäin mutkiin niin kovaa että kuskilla ei kantti riitä!
Tämä on musta, 3-ovinen, angel eyesit, lexukset, tummennukset, 16" vanteet, kaikki mustaa! Ei oo toistä näin komeeta civiciä! Siitä siisti sivikki!

No joo, joutas kai tuo nissaniki. On pietty ku kukkaa kämmenellä, pesty ja vahattu säännöllisesti, 95% ruosteeton. Armonvuonna 93 on tämäkin tehty ja tekniikka on pomminvarma 1.4i 16 venttiilinen tuplanokka kone. Ja on muuten ketjukone! Vasta 192 tkm ajettu eli häthättää sisäänajettu. Talvirenkaat on nordfrost 3:set 13" peltivanteilla. Pitoa on. Kesärenkaina 16" hankookit fox evo1 vanteilla. Tummat ikkunat on ainoa tuninki! Ei oo pilattu. Stereot mukaan jos tahtoo, pioneer, helix, spl dynamics... Subbarit, mp3 ja pelit!
On se niin hyvin kulettanu ettei rahanarvoo osaa oikein sanoa.. Mutta diesel kelpais vaihossa. Mihinkään paskaan ei vaihu, oishan se loukkas nissanille. Samaa hintaluokkaa pitäs olla.

No onhan niitä vielä. Pari mondeoo löytys.

5-ovinen 2.5 V6 monttu. Se eka korimalli! On rs-korisarja ja ihan uus maali! Pirun nätti! Just leimattu ja vajaa 300 mittarissa. Jos siitä 5000 sais.

Sitte ois -99 farkku kahen litran koneella. Saakelinmoinen korisarja puskureineen, helmoineen, skooppeineen ja spoilereineen. Voi suoraan sanoa, että uniikki! Kääntää päät missä ikinä liikkuukin! Tähän tai toiseen monttuun saa mukaan 17" vanteet kesäkumeilla. Eli otat kumman vaan, niin nopeat elävät! Viksu kaveri ottaa molemmat että on akallekki auto!
Tästä pitäs saada 666 0 euroa!

Siinä on nyt tarjolla kaikenlaista! Ankaria bemarinkiusaaja sivikkejä, järkevä käyttönissani ja pari special-fordia!

Kysykää!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.