IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Mittee?Keskiviikko 13.02.2008 03:48

Minä oon yrittänyt, mutta tänään tuli raja. Volvokuskit on oikeasti mulkkuja. Ajoin pitkin ohituskaistaa kun suoraan kiihdytyskaistalta tuli eteen "vanha" v70. Mulla mittarissa noin 110 km/h ja mittari valehtelee 13km/h, eli satasen rajoituksella, ohituskaistalla 97 km/h.
Tultiin viereistä kaistaa noin kaheksaakymppiä ajavan vanin kohdalle ja räpäytin volvolle pitkiä että painuisi vittuun edestä niin tämä mulkku pudottaa vauhdin vanin kanssa lähes samaan ja jää rinnalle lipumaan hiljakseen. Siirryin vanin taakse ja rupesin etsimään puhelinta soittaakseni numerotiedusteluun kysyäkseni tämän vitun apinan puhelinnumeroa niin volvo kiihdytti jälleen ja siirtyi vanin eteen ja alkoi katoamaan. Rekkaria en ehtinyt sitten painaa mieleen ja jäi soittamatta.
Jos se oli naapurisi tai vittumainen sukulaisesi niin pudotathan ikkunat puolestani. Väri oli tumman harmaa/sininen/musta ja rekkari saattoi loppua 535.

Mikähän muu minua vitutti?

Ehkä se tulee mieleen kun kertaa haaskoja asioita. Huomenna saa nukkua.
Huomenna on hyvällä tsägällä postissa paljon kaikkee... Huuto.netistä voitin legendaarisen backslidersin kokoelma cd:n. Yhestä nettipuljusta tilasin leffoja... Romper stomper, hells angels on wheels (1967, Jack Nicholson) ja joku mafialeffa.

Nyt se vitutus tuli mieleen. Miks mulla ei namä vitun paskaluurit kestä?
Jos en oo kertonu niin puoltoista vuotta jaksoin tapella nokian N70:n kanssa ennenku palo lopullisesti käpy. Ostin nokian 5610:n... Tää on nyt ollu jotain kuukauden ja kuuloke meni paskaks. On elektroninen sävy teitin puheessa.
Jos ehtis mennä huomenna kiukkuumaan huoltoon.

Yrittäjäkurssi! Jumalauta! Pääsin yrittäjäkurssille eli lorviminen loppuu maanantaina kun ruvetaan opiskelemaan veronkiertoa ja pimeän työvoiman hank... Eiku, hetkinen? No jotain yrittämisen perusteita kuitenkin. Oli aika special-haastattelu tonne. Menin haastateltavaks niin haastattelija ei oo paikalla vaan soittaa sairaalasta ja haastattelee! Vähän oli helppoo!
Ketään tuskin kiinnostaakaan, mutta älkää kysykö mitä meinaan yrittää ku en paljasta ainakaan toistaseks.

Kohta minä oon ihan saatanan rikas kapitalisti-sika ja riisto-porvari ja sen jälkeen en kirjota tänne mitään vaan saatte lukea kaiken seiskasta ja kattoo telkkarista ku heittelen kaikenmaailman Sukareita setelinipuilla silmään!
NIIN! HÄHÄHÄHÄHÄÄ!!

Pitäskö mennä nukkumaan. Sen minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.