IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Back with mean kick!Keskiviikko 12.03.2008 14:44

You can't destroy me!!!

Viikko huilattu ja tietenkin kaikkea jännää tapahtunut. Viisi minuuttia aikaa kerrata viikon tapahtumia. Ilkka Kanerva!!

Siinä se on, viikon tärkeimmät uutiset on käyty läpi. Miten se Lunttura voi väittää ettei tavoittele julkisuutta, kun kertoo YKSINOIKEUDELLA HYMYLLE, että Ike on laittanu vähän sms:ää. Vielä minä joku kerta käräytän Seiskalle jonkun melkein kuuluisan tuttuni (kuuluisat tutut saa ilmoittautua) minulle laittamista viesteistä!
Mikähän tän daamin nimi oli... Joku Johanna. No ois tietenkin pitänyt arvata, että tämä Johanna on RACHEL KAUPPILAN frendi! Rachel on se maajussi-Timon tumma nainen josta oon puhunut aiemminkin.

Tänä aamuna kun kaikki oli jo mennyt muutenkin päin helvettiä, avasin telkkarin ja sieltä tekstikanavan. Viihdeuutisten otsikkona: Johanna aikoo tehdä elämänkerran. Viihdeuutisten otsikkosivulle mentyäni toisena uutisena luki: Rachel Kauppilalle kaksoset. Rachel lähtee yhdysvaltoihin luomaan musiikkiuraa kunhan lapset ovat syntyneet. Olen valmis tappamaan itseni ja minulle tärkeät läheiset, ettei kukaan meistä joudu kärsimään tulevaisuudessa.

Tämä kaikki siis tarkoittaa, että tulevaisuudessa musiikki ja kirjallisuus on turvattu. Myös Rachelin kaksoset tulevat tekemään vakavaa tuhoa yhteiskunnalle. Voisi jo melkein toivoa, että ilmastonmuutos menee lopulta niin pitkälle, että maailma tuhoutuu ja kaikki kuolee! Katalysaattorit irti, perkele!

Täällä oli otettu uusia sääntöjä käyttöön sillä välin kun olin poissa. Voin sanoa, että vaikka minun naaman käyttö ei heidän ykkösfunktionsa olisikaan niin ei tämä nyt perkele näin vetele. Minua myös kiinnostaa miksi minä en saanut kaupata tavaraa täällä kun joka Sepolla on PV-suzuki myynnissä. Tai miksi helvetissä saan "jäähyn" vääränlaisesta oletuskuvasta kun en ole kyseistä kuvaa tuolloin oletuksena pitänyt.

No joo, kattokaa oletuskansiota. Yks jälellä... Tehkää kuviinne jotain tyylikkäitä modauksia, ettei gallerian omistava yhtiö pääse niistä mitenkään hyötymään. Ennenkaikkea, olkaa hyviä nisäkkäitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.