IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Havuja, perkele!Keskiviikko 09.07.2008 00:26

Alotetaan parhaalla. Kristian Möörman oli vittuillu jossain nettiblogissaan Mamban Tero Anti-vaaralle. Nyt Tero Anti-Vaara vittuili takaisin. Lopettaisivat netissä toisilleen vittuilun. Tappelisivat! Hakkaisivat toisiaan niin pitkään kun on kesää jäljellä tai siihen asti, että toinen lähtee sinkkiarkussa. Tai vielä parempi, molemmat.
Sanokaa nyt hep ja äkkiä jos joku jäisi OIKEASTI kaipaamaan Mamban iänvitunikuisia valokuvia tai kristian möörmämmin raiskausta lapin kesästä. Se väitti silloin idols-karsinnassa olevasa vitun kova hevi jätkä ja että nyt tulee mättöö! Joo voi vittu... En oo yhtään hevi tai rock biisiä kuullu siltä rantaruotsalaiselta vaan aina jotain paskaa, jota kuuntelee vain ne, jotka itkevät runkatessaan.

Ystävät, olen kokenut maanpäällisen helvetin. Olin töissä lehdenjakajana Arjalaisella. Ihan oikeesti, ei sillä palkalla, eikä näillä hermoilla. Läski hikoilee neljältä yöllä, joidenkin saatanan urpojen takia, että saavat lukea aamupaskallaan miten viinijärvellä karkas lehmä aitauksesta. Tämän kokemuksen jälkeen uskoin olevani jälleen kykenevä telemarkkinointiin. Paskan vitut. Ens maanantaista asti pkeudun taas haalareihin. Haistakaa sosiaalinen vittu.

Minulla on vielä kaksi päivää kunnes tärkein minusta amputoidaan. Poliisipäällikkö Sisu aikoo kaapata Torstaina ajokorttini haltuunsa. Tähän vähän kärsimystä
.
Neljä pientä sakkoa kahden vuoden sisään ja olen välittömästi tieliikeneeseen kelpaamaton hylkiö. MIKSI, VITTU, MIKSI!!!!!!!!!!!!!!!! En minä pärjää ilman autoa! Ihan sama jos poistatte jalan! POistakaa jalka ja antakaa automaattivaihteinen auto! EIEIEIEIEIEI!!!!!!!!

Vittu, että minä vihaan purjehtijoita. Ne lähtee hangosta purjehtimaan kohti sisämaata ja loulta saapuvat määränpäähän. Rannassa sijaitsevassa ravintolassa on normaaleja ihmisiä viettämässä iltaa kun rantaruotsalaiset purjehtiat hyökkäävät vaaleissa pellavahousuissaan ja lohenpunainen neule sidottuna hartioille! Ne on sitten niin vitun iloisia ja niin vitun kansainvälisiä, että tekisi mieli nostaa ne sen purjeveneensä mastoon roikkumaan kurkusta ja heitän niitte ylipainoiset vaimot järveen. Sementtikengissä.

Tähän loppuun vielä pelonsekasin tuntein tavutan kauheimman uutisen, minkä olen kuullut. Vartijoille halutaan poliisin oikeudet. Ei saatana....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.