IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Pieni avautuminenMaanantai 15.09.2008 23:20

En vaan ymmärrä, mikä tommosessa päin vittua leikatun näkösessä tukassa innostaa? Siis mikä innostaa miehen leikkaamaan päähänsä tuollaisen linnunpesän? Oon yrittänyt yhdeltä muotia tarkasti seuraavalta kaveriltani saada vastausta, mutta hän pitää sitä vain humoristisena vittuiluna.

Ei, kyllä se on ihan puhdasta vittuilua ilman huumorin häivääkään.

Onko seuraava muoti saatana pälvikalju?

Puhumattakaan nyky"miesten" pukeutumisesta. Pinkkejä t-paitoja, epileptisen värikkäitä huppareita ja niitä vitun villaliivejä, mitä ne oli?!?
Tai housut! Ostappa nykyään housut jostain H & M:stä tai Jim & Jillistä... Ei pistetä buutseja niiden lahkeiden sisäpuolelle! Sukat näköjään laitetaan nykyään lahkeiden päälle. Annetaankohan pitkien kalsareiden sitten roikkua vapaana sukkien päällä?

Miettikää mitä seurauksia tästä voi olla naisten muodille? Minihameet jätetään pölyttymään kaappiin ja vetästään jalkaan kaksraitaset väkivalta verkkarit. Tiukat topit vaihtuu tokmannilta ostettuun "väkivalta lopettaa vittuilun" T-paitaan, s-kokoisella tylleröllä vähintään L. Nätit hiukset leikataan ja kalju valtaa pään. Tai vaihtoehtoisesti etu jeejee. Kasvattaavat saatanat vielä kainalokarvatkin.

TÄTÄKÖ TE HALUATTE?!?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.