IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Lakkoa ja lakon viereltäkin jotain.Keskiviikko 14.11.2007 12:08

Nyt rupeaa vituttamaan.

Tehyn jäsenet marssivat sitten tänään ulos työpaikoiltaan. Toivottavasti paleltuvat marssiessaan. Eikö lääkärin ja sairaanhoitajan ammatti oo kutsumus?

Miten nämä ahneet paskiaiset voi pelleillä ihmisten hengellä... Jos ei rahaa tipu niin ei ole hoitajiakaan. Ihan kiva...

Vika ei siis ole siinä, että he haluavat lisää palkkaa jo ennestään "hyvään" tiliin, vaan siinä miten asiaa hoidetaan.

No joo. Se siitä. Nyt ollaan taas töissä ja pikkusen on vielä tuo motivaatio hakusessa. Tuntuu että pää on täynnä räkää... Tosin kyllähän tyhjään kuoreen paljon mahtuukin!
Tänään selviää meillekkin vähän lisää tuosta lakosta, kenenkään hengellä ei tosin pelleillä mutta jos sitä ehtis parantua lakon aikana. Mikäli siihen nyt ryhdytään. Sama kai tuo on lakossa olla kun siitäkin rahaa saa.

Muistakaa muuten käydä tänään pitkäripaisessa jos on tarkotus ryypätä viikonloppuna! Alkokin menee lakkoon!

ootteko huomanneet, että kaikki on nyt menossa tai menneet lakkoon. Onko se joku muoti-ilmiö vai mikä on homman nimi? Minä rupean lakkoon ku vituttaa! Siis henkilökohtaseen... Onnistuskohan muuten henkilökohtainen lakko? Kävelisin tästä pomon huoneeseen ja sanosin että rupean lakkoon koska taukoni ovat vain 15 minuutin mittaisia ja ruokis vain 30 minuuttia. Haluan 20 minuuttia kolmesti päivässä ja ruokatauko 90 minuuttia. Ehtisin kirjottamaan pitempiä päiväkirjamerkintöjä ja ottamaan hyvät torkut ruokailun yhteydessä.
Voisi muuten käydä vielä polttamassa päivän ensimmäisen sikarin... Jos pakkanen on vähentynyt.

Soitellaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.