IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Eka viikko takanaSunnuntai 10.12.2006 17:14

Niin se viikko vierahti.. mut eipa hatia kun on viela kaks jaljella :P
Viikonloppu meni aika railakkaasti bailatessa. Tanaan oli pakko nukkua johki kolmeen asti jo :)
Missattiin sit pikku patkassa se Full Moon Partyn laiva, joten ne jai valista talla kertaa. Mut eipa se paljoo haitannu, otettii sit sen verta pitkat baarisetit taas etta munuaiset huutaa hoosiannaa :D Hmmh, siita tuliki mielee et voiski kayda kahen euron oljyhieronnassa viela tanaan :) Jalkahieronnassa kerran jo kaytiinki. Reilu tunnin setti ja tytot pyys 150Bth eli joku pari euroo kans, mut se oli kyl niin luksusta et oli pakko maksaa 200 :D

Paiva menny kivasti sen jalkee ku herailin. Yks ihqraksu soitteli mut hereille ja tuli hotellin altaille hengailee. Vesileikit on muuten yllattavan kivoja :P
Nyt ois tarkotuksena olla loppupaiva silleen suht selvinpain, niin jaksaa sit huomenna taas ryypata tosissaan ku poijjat tulee :) Siita tulee varmaa aika ilta ku ollaan jarjestetty kaikenlaista ohjelmaa :)
Koti-ikavaa ei oo viela tullu, mita nyt tietty kavereita vaha iksu. Muuten on just sellanen olo, et ma en haluu taalta ikina pois :) Varsinki ku nyt on alkanu jo tottumaan tahan ilmastoon, niin ei jatkuvasti hikikaan valu aivan norona.

Ens keskiviikkona sit lahetaanki Sametille pariks paivaks asumaan bungalowiin ja elamaan rannalla 24h/vrk. Tullaan varmaan sitten perjantaina pois. Se on varmaan kans niita kokemuksia jotka ei takuulla jata kylmaks :)

Rahaa on menny aika reilusti, ku tietty piti heti ottaa sellanen asenne, et taalla en kyl ala pennia venyttamaan, vaan saastellaan sitten mielummin kotona, kun sinne pitaa takasi tulla.
Toivottavasti ehtii talvi siela vahan parantua, niin ei tarviis rantasateeseen tulla. Sellanen -5C ja sopivasti lunta tilaukseen, kiitos. Kattellaan sita sitten parin viikon paasta :)

Terkkuja kaikille, Pattaya kuittaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.