IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Toka viikko takanaSunnuntai 17.12.2006 20:35

Jees, viikko ois viela edessa. Tuntuu kylla silta et pitais olla ainakin vuos viela niin ois hyva :) Oon kylla tykastyny niin paljon tahan meininkiin. Vaikka kokoaika on hirvee halina, niin silti kaikki on jotenki niin harmoniassa. En oo kahen viikon aikana nahny yhtaan tappelua, siis edes huutamista missaan, paitsi suomibaarissa on jotain suun soittoa ollu yllattaen suomalaisten punaniskojen kesken. Vituttaa jo valmiiks tulla aqubaariin joulupaivana kattomaan sita perus settia kun kaikki rayhaa ja huutaa ja sikailee.

Viimanen viikko onkin aika pitkalle bookattu erilaisia juttuja tayteen. Tiistaina lahetaan bankokkiin ja tullaan sitten keskiviikkona takasi. Mika ja Hese lahteeki sit sielta jo suomeen, ja me vietetaan poikien kans loppuviikko neljastaan. Jouluaattoksi on poytavaraus tehty suomibaariin :)

Koh Sametin reissu oli aivan kasittamattoman sanoinkuvailemattoman upea keikka. Melkeen kolme paivaa luonnonsuojelualueella luxus bungalowissa. Hiekka on vitivalkoista ja meri puhtaan sinista ja ihanan lamminta. Joskus sitten ku saa kuvia niin naette itte :)

Ennen reissua olin sita mielta etta ens vuonna en kylla lahe heti uudestaan, mutta nyt on sellanen olo etta TODELLAKI lahden. Ei tee ees pahaa uhrata pari kolme viikkoa kesalomasta ja lahtea taas naihin aikoihi tanne..

Mut jooh, ei kai tassa muuta talla eraa. Kohta nahdaan jne, se onki niita ainoita hyvia asioita suomeen takasin tulossa.

Terveisia kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.