IRC-Galleria

Singapore, 12th September 2007Keskiviikko 12.09.2007 17:56

Oli sit mukavaa kyytia Singapore Airlinesilla Singaporeen, vaha tosin oli jarkyttavaa turbulenssia Thaimaan kohilla, mut palvelu ja kone vei pisteet kotio.

Talla hetkella Sleepy Sam's hostellissa pari yota, mukavan oloinen mesta, tossa pihalla mukava parveke jossa sohvia yms. ja kahviloita ynna sun muuta kojua vieressa...

Kovasti on lansimaisen oloinen paikka tama Singapore, asukkaita varmaanki n. 4M ja saari on vain 20*40 km kokoinen...huh huh, porukkaa on siis ihan kynpilla.

Ilmastohan taalla ei hirveesti vaihdu, kun ei ole vuodenaikojakaan. Kuumaa ja kosteaa piisaa, tosin kosteuden takia on helppo hengittaa ja aurinkokin ollut suurimmaksi osaksi pilvessa. Outo fiilis kun aurinko paistaa taivaalta suoraan paan paalta ja ihan kuin kavelisi keinotekoisessa valossa.

Luulen etta Singaporessa riittaa tama 2 yota, ei nyt hirveasti ole nahtavaa, paaosin pilvenpiirtajia ja ostoskeskuksia... Nooh, turvallinen paikka aloittaa Aasiassa reissailu :)

Perjantaina sit bussilla Malesian puolelle Kuala Lumpuriin, siella pitaisi olla enempi aasialainen meno, tosin voi myos sitten olla hieman kuumottavampi mesta. Ens viikolla tarkotus kavaista myos Pulau Tiomanin saarella Ita-Malesiassa muutama yo.

Nyt jotain ruokaa massuun ja koisimaan, ollu pitka paiva...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.