IRC-Galleria

Singapore, 23th September 2007Sunnuntai 23.09.2007 17:21

Viimista iltaa Aasiassa. Huoh!

Tulipas kavastya Malesiassa 9 paivan reissu. Ensin Kuala Lumpurissa ja viikon verran Tiomanilla. Haikee olo, tahtoo takas tanne joskus... Tiomanin viikko on ehka ollu paras viikko mulla ikina :) Snorklailua koralleissa fisuja katsellen ja riippumatossa riippumista, iltaisin bbq:ta naamariin ja paalle parit Tiger oluet, (ehka myos muutamat Gintonigit!). Ei oo paljoo huolet painanu :))

Paljon siella Malesiassa oli reppureissaajia, monet vaan Thaimaan / Kaakkois-Aasian rundilla. Mm. ruotsalaisia, britteja, irkkuja, ausseja yms. Kaikki valittaa etta Thaimaassa on ihan liikaa turisteja ja reppureissaajia ja etta malesiassa on yhta hyvia mestoja ja paljo vahempi porukkaa. Tiomanilla oli tosiaan enempi paikallisia ku turisteja, tosin nyt syksy ei oo sesonkia, mutta kuitenki... Ens kerralla sit joskus otan sukelluskurssin taalla.

Elaimia sit tosiaan oli siela Tiomanilla. Oravia, kissoja, koiria, apinoita, liskoja ja kaarmeita yms..
Pisin lisko minka nain oli about 2m. Jotkut oli nahnyt viidakkopolulla kuningas-kobran ku olivat menossa saaren toiselle puolelle... Kaloja tosiaan oli meressa miljoonia ja erivarisia. Nain about metrin mittaisen lahnan tapaisen ryhmyniskan yks paiva ku olin koralleja tutkimassa.

Haikeena jaa Aasia taakse. Huomenna iltalento Sydneyyn, perilla tiistaiaamuna kuuden aikoihin.

Kohti uusia seikkailuja >>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.