IRC-Galleria

Uudessa-Seelannissa ollaan, lento meni mukavasti. Ilmainen kyyditys kentalta hostellille nii alko helvetillinen vesisade. no paasin hostelille ni selvis etta max. neljan hengen yhteismajoitushuone jonka piti olla varattuna oliki sit yksityinen huone tuplasangylla, eipa haitannu :P nelja yota on varattuna, se kuuluu siihen pakettiin jonka otin jo Suomessa.

Illemmalla rupes sitten salamoimaan ja jyrisemaan oikein kunnolla. New Zealand Heraldista luin aamulla etta sade ja ukkoset oli aiheuttanut lukuisia lentojen perumisia, tieliikenneonnettomuuksia, tulvavahinkoja yms. ympari maata. Tuulennopeudeks oli jossain mitattu parhaimmillaan 128 km/h, joka tekee n. 35,5 m/s. Myrskyn rajanahan Suomessa on 20 m/s.

http://www.nzherald.co.nz/section/1/story.cfm?c_id=1&objectid=10467181

Auckland vaikuttaa eka paivan jalkeen melko luotaantyontavalta, ei oikein mitaan nahtavaa ja ei taalla varmaan hirveen kauaa tuu oltua, jollei nyt satu loytaan jotain hyvaa duunia. Tosin sama tilanne ku esim. Suomessa etta suurin osa duuneista on just suurimman kaupungin alueella.

Paljon on tarjolla kaikenlaista retkee ja aktiviteettia, aina benjihypysta Aucklandin sillalla Hobittilan retkeen jne. Jotkut hullut kavi hyppaamassa Skytowerista, 192m. Kaikkialla Uudessa-Seelannissa on siis tarjolla jos jonkinlaista adrenaliinitempausta. Kaikki tama kylla maksaa melkolailla. Ite aattelin sit joskus myohemmin hypata laskuvarjolla tandem-hypyn...saa nyt sitte naha :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.