IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Puhuttii jtn joonan kansKeskiviikko 31.12.2008 17:36

mä: jos sä jäisit tänne niin räjäyttäisit ittes ilmaan
joona: jaa mitä kiinalaisia
mä: tä? mä en puhunu mistää kiinalaisista
joona: no mitä mä järäytän
mä: se on räjäyttää ei järäyttää

Voihan vittu.Sunnuntai 01.06.2008 13:49

Oli sitten niin ihana koulujenloppu, puhelin muka hukku ja sen takia liittymä suljettiin,. *Bileet* loppu aika lyhyeen meinaan joku joutu jo vähän ennen kuutta paussille ja pääsin tänään vasta himaan joku viis minuuttia sitten,. Ja ei miiallakaan ollu ihan täysillä menny :D mutta kiitos kaikille!...ja totta on et kaiken voi tehdä tyylillä, mut jotkut tytöt on vaan tytytyhmiä...

Se on loppu nyt.Lauantai 31.05.2008 14:22

Kiitos kaikille näistä kolmesta vuodesta, jotka oli hauskoja ja mukavia,. Teidän kanssa oli ihana viettää aikaa niin koulussa kuin vapaa-ajallakin, taihtoisin vielä kokea niitä päiviä uudestaan ja uudestaan, Mutta pakko vain hyväksyä että meidän tiet erkaantuvat. Mutta tuutte oleen vie monen monta vuotta mun mielessä ja toivottavasti ees joskus vieressä.mut ehkä vielä tavataan, koittakaa ihmiset jaksaa, mihin ikinä meettekin toivotan hyvää matkaa


.....

Muutos suun mutristaa,

uusi on usein hankalaa.

Vanhaan tahtoisin tarttua,

tutussa paikassa varttua.

Maailma jatkuu länteen ja itään,

vasempaan ja oikeaan.

Menetä et mitään,

vaikka vaihdat välillä pyöryläisen soikeaan.

.......
: Miia, Jenna, Camppu, ja Ossi , erityis kiitos teille ootte ollu aina läsnä kun teitä oon tarvinnu ja meijän tyhmiä juttuja en tuu unohtaan. :D<3

Kyllä tällästä tää on oikeesti.. :DPerjantai 16.05.2008 02:28

Miia - Jutta: 58%

Miia sössöttää aamuun asti jotain täysin mystistä, mutta onneksi Jutta on siinä määrin päihtynyt että jaksaa näyttää kiinnostuneelta.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: irkkukahvi
Jutta - Camppu: 33%

Ilta menee hyvin jatkoihin asti. Siellä Jutta huomaa, että illan isäntä kaivelee horjuen sänkynsä alta haulikkoa, joten päätätte häipyä vähin äänin, ja viinat jäävät juomatta.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: makeutusaineilla pilattu teinisiideri
Ninni - Jutta: 72%

Jutta sammuu kesken kaiken, mutta tuoppi vettä ja pari paukkua perään auttavat äkkiä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: valkoviini
Katja - Jutta: 68%

Katja tyhjentää hotellihuoneidenne minibaarit alta aikayksikön, joten joudutte jo varhain siirtymään pitämään hauskaa kalliimpien juomien ryydittämänä yökerhon puolelle.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kuiva siideri
Jutta - Jenna: 33%

Ilta menee hyvin jatkoihin asti. Siellä Jutta huomaa, että illan isäntä kaivelee horjuen sänkynsä alta haulikkoa, joten päätätte häipyä vähin äänin, ja viinat jäävät juomatta.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: makeutusaineilla pilattu teinisiideri
Marjanne - Jutta: 38%

Yökerhon tanssilattialla Marjanne saa päähänsä suihkutella kovalla rahalla ostetun kuohuviinin muiden joraajien päälle kuin formulakuski konsanaan. Jutta yrittää estää fiaskon, mutta liian myöhään. Tulos: Hukkaan mennyttä alkoholia ja vihaisia ihmisiä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossukola ilman kolaa
Susku - Jutta: 98%

Tiedossa mahtavat juhlat ja uskomaton känni, eikä herättyä ole edes paha olo.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kahvi konjakilla
Ossi - Jutta: 77%

Baariin saapuessanne portsari huomauttaa, että Ossi muistuttaa erästä rock-tähteä, ja loppuillan tarjoilu on taattu harmittoman valkoisen valheen avulla.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: rajan takaa salakuljetettua pirtua ykkösoluella laimennettuna
Jutta - Aleksi: 45%

Viimeinen viinapullo ottaa ja särkyy tuhannen pirstaksi, kun Aleksi kännissä kompuroidessaan tönäisee sitä ahterillaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: Campari tuoremehulla
Jutta - Jesse: 39%

Kesken karaoken laitteiden päälle sammuva Jutta kerää huimat aplodit, mutta hänen osaltaan ilta on ohi. Jesse onneksi jaksaa jatkaa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: vodka ilman tuoremehua
Pikkuallu - Jutta: 80%

Tiedossa mahtavat juhlat ja uskomaton känni, eikä herättyä ole edes paha olo.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossua halvalla tuoremehulla lantrattuna

http://pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

Pysty vie.!Keskiviikko 16.04.2008 02:18

Ei vittu pysty vie yks varjita tulee pelaan mun viereen pelikonetta ja tietinkin nää mun rakkaat ystävät rupes huomautteleen mun roskis reissusta ilman kenkiä aika kovaan ääneen ja sit se vartija sanoi että älkää nyt sellasta sattuu mutta silti pysty vie väläyttää että oho noi on noi samat kengät. :D


- no minkäs sille voi jos kengät sattuu unohtuun matkalle-P.S ... KIITOS NÄISTÄ

Kaikkee sattuu ja tapahtuuSunnuntai 16.12.2007 03:01

Välillä kun miettii niin osaa arvostaa elämää mutta toisaalta tuntuu että se lipuu vaan sormien välistä sillä vaikka kuinka yrittäis niin siitä huolimatta kaikki menee päin vittua tai siltä ainakin tuntuu. Nyt jos vois mennä takasin ajassa niin moni asia olis jääny tekemättä, tai olisin tehny asioita toisin ja mä en nyt olis tässä tilanteessa. Mulla on vie pitkä elämä edessä mutta tuntuu että oon kokenu jo tarpeeks vaikka pitäis elää ihan täysillä mutta ei vaan yksinkertasesti jaksa.

?Maanantai 19.11.2007 01:54

Miten voi ihminen joutua niin mahdottoman eteen, luottaa nuoreen ja panna rajoja, päästää irti ja pitää kiinni, rohkaista uuteen ja varoittaa vaarasta, nukkua hyvin ja valvoa tuloa..

Hohoo. ( viekää miia hoitoon)Maanantai 22.10.2007 21:10

Tänään ei oo ollu normi päivä, kiva kattoo kun toi yks sekoo tossa vieressä ja leikkii jotain vitun Hemulia ( no vitsi vitsi). :d Mut sitten se istu meijän tuolille niin se tuoli hajos, tuolin jalat väänty :/ siinä sitten meni meijän tuoli ..

:DPerjantai 21.09.2007 02:11

Vittu oon hyvä,.. Hälyytin tänään kytät heseen :D En mä mitään oo tehny :)):p

[Ei aihetta]Tiistai 11.09.2007 19:41

Saat minut aina nauramaan, Vuoksesi mä tekisin ihan mitä vaan, Luoksesi mä jään taas kaipaamaan, Sydän hakkaa aina kun me tavataan, Kohta me taas nähdään uudestaan, Miten saisin sinut tunteisiini luottamaan? Enkä silti pysty sinuun uskomaan..
- Vanhemmat »