IRC-Galleria

Kätchä

Kätchä

hihhuliheei vittu

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.01.2011 14:17

Tehtävä: Kirjoita vähintään 10 asiaa mitä vihaat/mikä sua ärsyttää ihmisissä (esim. luonteenpiirteitä, ulkoisii seikkoja jne). Älä vielä katso alas! Katso vasta sitten kun olet täyttänyt tämän "vihalistasi"!

1. Ylimielisyys. Itsevarma saa olla olla, mut jos se alkaa mennä siihe suuntaa ett "mä osaan kaiken paremmin ku sä" "oon nii vitun täydellinen" juttujen suuntaa, nii byebye..
2. Suppeakatseisuus. Arvostan ihmisis sitä piiret, ett pystyy näkee asiat mones näkökulmas, eikä vain yhes..
3. Tyhmyys. Siis ihan oikea oikea tyhmyys!
4. Liika vakavuus. Ei elämän tartte olla nii vakavaa?
5. Säälinkerjääjät. "nyyyyh ooon vitu ruma ja läski, kukaa ei rakasta mua yyyyh"
6. Katkerat ihmiset
7. Sellaset jotka huutaa vitusti ku haluis tehä duunii..
8. ihmiset jotka ei ymmärä mikä on "EI" vaa jankuttaa sulle vielki "pliis pliis pliiis oooo kiltti pliiiiis" kliseit vaik olisit sanonu ei sellaset satamiljoona kertaa..
9. Haukkuminen. Aika moni ihminen sortuu nykyää haukkuu ihmisii. Ja sit se on ärsyttävää ku jengi sanoo sit puolustukseks "enmä hauku, mä vaan arvostelen rakentavasti" tms. Tosi rakentavaa on kyl sanoo "vittu toi on läski ämmä, hyivittu" tms..
10. 24/7 angstaajat. Ymmärän jos teillä on menossa vitun vaikee jakso elämässänne yms, mut voitteko olla laittamat "yritin tappaa itteni, viiltelin itseäni" yms juttuja tänne?! Saatana jos elämä on noin vaikeaa niin : ampukaa aivonne pellolle tai ottakaa itteene niskast kii! Ku se o rehellinen fakta, ett vaa te voitte pelastaa ittene. Se on vaa asennekysymys.





Nyt kun olet täyttänyt vihalistasi niin voitkin vastata seuraavaan kysymykseen:




Kuinka moni listaamastasi asioista pätevät sinuun? Esim. vihaatko läskei mut oletkin myös läski, haukutko ihmisiä, vaikka sinua itseäsiki ärsyttää se?

-no ku tarkemmin miettii, osaan olla välil vitun tyhmä joo, välil huonoina päivinä otan asiat liian vakavasti, joskus syylistyn itekki huutamiseen eli muitten häiriköintiin, ja okei, syylistyn välil itekki haukkuu jengii. :SS


Mikäli jostainkumman syystä mikään listaamistasi asioista ei päde sinuun, onneksi olkoon sinulle, oletkin täydellisimpiä ihmisiä koko maailmassa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.