IRC-Galleria

Kätchä

Kätchä

hihhuliheei vittu

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

muutamalle tiedoksi.Perjantai 07.09.2007 00:01

Kiitos teille harvalle ihmiselle että jaksatte mua. Sori kaikest huolist mitä oon teille aiheuttanut.. :S
ja kiitos että ootte olemas, ootte harvoja syitä miks jaksan tätä paskaa. Teette elämisestä jotenkin elämisen arvosta. Kavereit tulee ja menee mut ystävät pysyy, varsinkin sydänystävät. Kiitti oikeesti kaikest tuest ja siit että ootte pysynyt rinnalla, ilman teit en olis enää täs. Välil kaatunut matkan aikana ihan pohjalle mutta noussut sielt aina taval tai toisel ylös. siitäkin kiitos teille.


<3


ps. muutamalle ihmiselle vielä..
te ketkä luulette olevanne niitä mun tosiystäviä, kelatkaa uusiks. Te jotka tiedätte mitä paskaa mulle on käynyt, miettikää olitteko täysillä mun tukena vai ette? Sil jos rehellisii ollaan tuntui että vain 4 ihmistä välitti ihan oikeasti miten mul meni. Pysy mun rinnallani vaikeinakin hetkinä.
Huomasin ketkä on niit tosifrendei ainakin, ne ketkä varmasti pysyy mun rinnallani.

Toisin kun te jotka vaa saatana alensitte mua alemmas jutuillanne, ette huomannut mun paskaa oloo, luovutitte. pitäishän teidän tietää etten puhu tunteistani vai? Vinkki; älkää luovuttako! Mutta ihan sama, todistitte sen oikeen luonteenne.
En tarkoita tätä siis pahalla mutta nyt tiedän ainakin keille tästlähin avautuu mun asioist ja keille ei. Ja keitä sit IHAN TOSISSANI autan ku niil on vaikeet. Tottakai kavereitaki jeesataan joo mutta ystävät aina etusijalla.
Sori jos tää sattu teidän imagoon mut asia on näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.